Trgovina Bio Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby s dozirnikom za žitarice in elektronskim skenerjem s 43 dodatki

Opis izdelka

Trgovina Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično izbiro darila za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo vloge. Trgovina v moderni rjavo zeleni barvi je replika prave trgovine s sadjem in zelenjavo, ki bo otroke očarala že na prvi pogled. Vgrajena blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, pri tehtanju blaga pa se lahko zanesejo na mehansko tehtnico. Kupci bodo lahko plačali v gotovini ali s plačilno kartico, pri čemer bodo uporabili plačilni terminal, od tam pa lahko vzamejo tudi račun in preverijo skupno ceno blaga. Fresh Market je opremljen tudi z mikrofonom in elektronskim skenerjem, ki pri skeniranju blaga daje zvok in sveti.

Trgovinica ima tudi uro, ki je nameščena nad kavnim avtomatom, poleg nje pa je napis odprto ali zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga malček menjuje glede na svoj odpiralni čas. Pod uro je nameščen mehanski dozirnik kosmičev s škatlo, iz katere prodajalci kupcem nasipajo točno odmerjeno količino kosmičev v pripravljeno dozo. BIO trgovina otrokom ponuja set 43 dodatkov, med katerimi so tudi škatle s testeninami, kosmiči, piškoti, mlekom, različne vrste sadja in zelenjave, pijača, škatlice, jogurti, replike bankovcev in kovancev, skener in plačilna kartica. Vsak nakup lahko kupec odnese v priročni košarici.

Cel asortiment lahko mali prodajalec vstavi in postavi na poličke, na katerih so navedene cene izdelkov. Mere BIO trgovinice znašajo 70*60*90 cm, kjer je skupna višina 90 cm. Elektronski modul deluje na 2 bateriji tipa LR03/AAA, ki nista priloženi kompletu. Trgovina s sadjem in zelenjavo je odlična igrača za otroke, ki si radi izmišljajo različne zgodbe in se igrajo odrasle, s čimer pridobivajo občutek za odgovornost, si razvijajo logično mišljenje, ustvarjalnost in domišljijo. Z igračo se bo zabavalo tudi več otrok skupaj, prijatelji in sorojenci, ki si bodo z igro urili svoje spretnosti in se hitreje socializirali.

Smoby je vrhunski proizvajalec kakovostnih igrač pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost60*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Skupna dolžina60 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,11 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 not included
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.