Trampolin z ročajem za držanje Tiggy Junior Exit Toys premer 140 cm zeleni

Opis izdelka

Mini trampolin, nizozemske znamke Exit Toys je odličen pripomoček za gibanje za najmlajše otroke od 3. do 5. leta starosti. Kompakten okrogel trampolin s premerom 140 cm je opremljen s čvrstim kovinskim okvirjem s 6 nogami, zahvaljujoč čemur se ponaša z izjemno stabilnostjo in trpežnostjo. Priročen ročaj za držanje s penasto oblazinjenim držalom omogoča otrokom pri skakanju še večjo varnost, zaščitni rob v zeleno črni barvi pa bo preprečil, da bi otrokove nogice zdrsele v prostor z elastičnimi vzmetmi, ki malim začetnikom omogoča nežno in udobno skakanje.

Otroci si bodo na trampolinu izboljšali svoje fizične sposobnosti, krepili mišice na rokah in nogah ter se učili ocenjevati razdalje in moč odriva. Skupna višina trampolina je 100 cm, njegova teža pa 9,9 kg. Trampolin bodo otroci uporabljali celo leto – v toplih dnevih bodo po njem skakali na vrtu ali dvorišču, v slabem pa lahko trampolin prestavite tudi v notranje prostore.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, GS in EN71. Trampolini se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in najvišjo kakovostjo.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost140*100 cm
Skupna višina100 cm
Teža9,9 kg
Premer140 cm
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.