Trampolin z zaščitno mrežo Silhouette trampoline Pink Exit Toys 244*366 cm rožnati

Opis izdelka

Trampolin z zaščitno mrežo Silhouette nizozemske znamke Exit Toys je kakovostni trampolin z merami 244*366 cm, s katerim se bodo zabavali dečki in deklice od 3. leta starosti. Trampolin je opremljen z varnostno mrežo, njegov vhod pa je za boljšo vidljivost označen z izrazito zeleno fluorescentno zadrgo. Okoli površine za skakanje je zaščitna blazina z mrežo, ki preprečuje, da bi med skakanjem stopalo zašlo v prostor med vzmetmi.

Za udobno skakanje poskrbi 80 dvostranskih koničnih vzmeti, zahvaljujoč katerim boste ostali v zraku dlje časa in se naučili več akrobatskih trikov. Trampolin je opremljen z izjemno stabilnim okvirjem, ki je pocinkan in obdelan s praškovno tehnologijo, zahvaljujoč čemur odlično kljubuje slabim vremenskim vplivom in koroziji. Trampolin je izjemno stabilen, stoji na 4 kovinskih nogah v obliki črke W, ki mu zagotavljajo izjemno stabilnost. Njegov stilski dizajn v rožnati barvi bo okrasil vsak vrt ali dvorišče.

Trampolin omogoča udobno skakanje tudi mlajšim otrokom, ki postopoma izboljšujejo svoje spretnosti, krepijo mišice na rokah in nogah, se učijo ocenjevati razdalje in moč odriva. Skupne mere trampolina skupaj z varnostno mrežo znašajo 273*391 cm, višina znaša 274 cm, teža pa 97 kg. Priporočena nosilnost trampolina je 120 kg, trampolin pa je testiran na skupno nosilnost 600 kg. Skakalna površina je dimenzij 177*299 cm in je na višini 91 cm od tal.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, GS in EN71. Trampolini se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in najvišjo kakovostjo, na vašem vrtu bodo zdržali leta in leta in priskrbeli zabavo celi družini.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost244*366 cm 273*274*391 cm
Teža97 kg
Nosilnost120 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.