Trampolin Silhouette Ground Sports Exit Toys talni okrogel 305 cm premer črn

Opis izdelka

Trampolin Silhouette Ground Sports nizozemske znamke Exit Toys je kompaktni okrogel trampolin s premerom 305 cm, pod katerim je treba izkopati jamo in ga tako namestite kamorkoli na vaš vrt. Okoli površine za skakanje je zaščitna blazina z mrežo, ki preprečuje, da bi med skakanjem stopalo zašlo v prostor med vzmetmi. Nad tem prvorazrednim trampolinom bodo navdušeni odrasli in otroci od 14. leta starosti, ki bodo na njem preizkušali svoje veščine.

Za udobno skakanje poskrbi 54 dvostranskih koničnih vzmeti, zahvaljujoč katerim boste ostali v skoku dlje časa in se naučili več akrobatskih trikov. Stabilni trampolin je opremljen s trpežnim in trdnim okvirjem, ki je pocinkan in obdelan s praškovno tehnologijo, zahvaljujoč čemur odlično kljubuje slabim vremenskim vplivom in koroziji. Stilski trampolin v črni barvi bo lepo okrasil vsak vrt, stoji na 3 stabilnih nogah.

Trampolin omogoča udobno skakanje tudi začetnikom, ki postopoma izboljšujejo svoje veščine, krepijo mišice na rokah in nogah, se učijo ocenjevati razdalje in moč odriva. Višina trampolina meri 20 cm, njegov premer znaša 305 cm, tehta pa 41 kg. Priporočena maksimalna nosilnost trampolina je 100 kg, trampolin pa je testiran na skupno nosilnost 400 kg. Skakalna površina je premera 248 cm.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi najstrožje standarde kakovosti in norme Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, GS in EN71. Trampolini se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in najvišjo kakovostjo, služili vam bodo leta in leta in priskrbeli zabavo celi družini.

Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 14 let
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža41 kg
Nosilnost100 kg
Premer305 cm
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.