Trampolin z zaščitno mrežo Lotus Classic Exit Toys premer 253 cm zeleni

Opis izdelka

Trampolin z zaščitno mrežo Lotus Classic nizozemske znamke Exit Toys je kompakten okrogel trampolin s premerom 253 cm, ki stoji na 6 trdnih kovinskih nogah v obliki črke L. Opremljen je z napeto varnostno mrežo s prekritim vhodom, okoli površine za skakanje pa je vodoodporna zaščitna obroba z mrežo, ki preprečuje, da bi med skakanjem stopalo zašlo v prostor med vzmetmi. Trampolin Lotus zaradi svoje konstrukcije spada med najbolj stabilne in najvarnejše trampoline na svetu, otrokom od 3. leta ponuja udobno skakanje. 

Za izjemne skoke poskrbi 54 dvostranskih koničnih vzmeti z dolžino 17,7 cm, zahvaljujoč katerim boste ostali v skoku dlje časa in se naučili več akrobatskih trikov. Stabilni trampolin je opremljen s trpežnim in trdnim okvirjem, ki je pocinkan in obdelan s praškovno tehnologijo, zato odlično kljubuje slabim vremenskim vplivom in koroziji. Njegov čudoviti dizajn v zeleni barvi bo okrasil vsak vrt ali dvorišče.

Trampolin omogoča udobno skakanje tudi mlajšim otrokom, ki postopoma izboljšujejo svoje spretnosti, krepijo mišice na rokah in nogah, se učijo ocenjevati razdalje in moč odriva. Višina trampolina meri 258 cm, njegov premer skupaj z zaščitno mrežo znaša 278 cm, tehta pa 64 kg. Priporočena maksimalna nosilnost trampolina je 80 kg, trampolin pa je testiran na skupno nosilnost 400 kg. Skakalna površina je premera 201 cm in je na višini približno 78 cm od tal.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, GS in EN71. Trampolini se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in najvišjo kakovostjo, na vašem vrtu bodo služili leta in leta in priskrbeli zabavo celi družini.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost253*258 cm
Skupna višina258 cm
Teža70 kg
Nosilnost80 kg
Premer253 cm
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.