Trampolin Dynamic Groundlevel Sports Exit Toys vgradni okrogel 305 cm premer črn

Opis izdelka

Trampolin Dynamic Groundlevel Sports nizozemske znamke Exit Toys je prvorazredni trampolin s premerom 305 cm, ki ga vgradite v tla, z njim pa se bodo zabavali tako odrasli kot otroci od 14. leta starosti. Trampolin ima 64 dvostranskih koničnih vzmeti dolžine 25 cm, ki omogočajo boljši in višji odskok, kar pomeni, da boste v zraku ostali dlje časa in lahko preizkusili veliko novih trikov ter se ob tem izjemno zabavali.

Trampolin otrokom omogoča udobno skakanje, ki postopoma izboljšujejo svoje veščine, krepijo mišice na rokah in nogah, se učijo ocenjevati razdalje in moč odriva. Trampolin je opremljen z izjemno stabilnim okvirjem premera 4,2 cm, ki je pocinkan in obdelan s praškovno tehnologijo, zahvaljujoč čemur odlično kljubuje slabim vremenskim vplivom in koroziji. Luksuzni črni videz trampolina deluje moderno in bo okrasil vsak vrt, rob trampolina pa je po vgradnji na isti ravni kot zelenica, zato deluje naravno in v harmoniji z okoljem. 

Za zaščito nog ob skakanju bo poskrbela priročna mrežasta površina, ki preprečuje, da bi med skakanjem stopalo zašlo v prostor med vzmetmi. Premer trampolina znaša 305 cm, njegova teža pa 78 kg. Priporočena nosilnost trampolina je 130 kg, trampolin pa je testiran na skupno nosilnost 650 kg. Skakalna površina je premera 215 cm. Zunanji doskočni del z zeleno blazino ni del paketa.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi najstrožje kakovostne standarde in standarde Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE in EN71. Trampolini se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in najvišjo kakovostjo, na vašem vrtu bodo služili leta in leta in priskrbeli zabavo celi družini.

Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 14 let
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža78 kg
Nosilnost130 kg
Premer305 cm
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.