Trampolin z zaščitno mrežo Allure Classic Exit Toys premer 427 cm črn

Opis izdelka

Trampolin z zaščitno mrežo Allure Classic nizozemske znamke Exit Toys je največji okrogel trampolin s premerom 427 cm, ki stoji na 4 trdnih kovinskih nogah v obliki črke W. Opremljen je z napeto varnostno mrežo s prekritim vhodom, okoli površine za skakanje pa je vodoodporna zaščitna obroba z mrežo, ki preprečuje, da bi med skakanjem stopalo zašlo v prostor med vzmetmi. Nad tem varnim trampolinom bodo navdušeni prav tako otroci od 3. leta starosti, ki jim bo priskrbel odlično zaščito ob skakanju.

Za udobno skakanje poskrbi 96 dvostranskih koničnih vzmeti z dolžino 17,7 cm, zahvaljujoč katerim boste ostali v skoku dlje časa in se naučili več akrobatskih trikov. Stabilni trampolin je opremljen s trpežnim kovinskim okvirjem, ki je pocinkan in obdelan s praškovno tehnologijo, zato odlično kljubuje slabim vremenskim vplivom in koroziji. Njegov čudoviti dizajn v črni barvi bo okrasil vsak vrt ali dvorišče.

Trampolin omogoča udobno skakanje tudi mlajšim otrokom, ki postopoma izboljšujejo svoje spretnosti, krepijo mišice na rokah in nogah, se učijo ocenjevati razdalje in moč odriva. Višina trampolina meri 270 cm, njegov premer skupaj z zaščitno mrežo znaša 450 cm, tehta pa 99 kg. Priporočena maksimalna nosilnost trampolina je 130 kg, trampolin pa je testiran na skupno nosilnost 650 kg. Skakalna površina je premera 375 cm in je na višini približno 90 cm od tal.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, GS in EN71. Trampolini se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in najvišjo kakovostjo, na vašem vrtu bodo služili leta in leta in priskrbeli zabavo celi družini.
Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost427*270 cm
Skupna višina270 cm
Teža99 kg
Nosilnost130 kg
Premer427 cm
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.