Trampolin za otroke 3v1 Jump smarTrike premer 90 cm z žogicami od 10 meseca

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke z multifunkcijskim trampolinom 3v1 Jump z žogicami, vrhunskega proizvajalca smarTrike. Ta izjemen trampolin raste z otrokom od 10. meseca starosti. Premer trampolina znaša 90 cm, njegova nosilnost pa 25 kg. Zasnovan je v čudoviti modri barvi, njegovi robovi, vključno z elastičnimi pasovi so zaščiteni s kakovostnim blagom in okrašeni s prikupnimi sličicami barvnih oblačkov in balonov. Otroci se lahko veselijo ur in ur polnih zabave, med katerimi bodo izboljševali svoje kognitivne sposobnosti, razvijali motoriko, občutek za ravnotežje, svojo stabilnost in krepili mišice. Površina trampolina zaščitena z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo ohranil žive barve tudi po več letih uporabe. 

Trampolin raste skupaj z otrokom

 • od 10. meseca: otroci uporabljajo trampolin kot ogrado z žogicami, med katerimi lahko norijo in se zabavajo. Zahvaljujoč setu barvitih žogic razvijajo svoje kognitivne sposobnosti in prepoznavajo barve ter oblike.
 • od 12. meseca: otroci že lahko začnejo skakati na trampolinu, kjer se lahko zanesejo na opore za rokice, ki jim dajejo občutek za varnosti in gotovost. Učili se bodo pravilno ohranjevati stabilnost in ravnotežje.
 • od 24. meseca: takoj, ko bodo otroci uspeli ohranjevati stabilnost in se bodo počutili samozavestno, lahko starši snamejo oporo za rokice, tako da bodo lahko uživali v samostojnem skakanju.

Trampolin znamke smarTrike se ponaša z visoko trpežnostjo in dolgo življenjsko dobo. Visokokakovostna elastična površina za skakanje in trdni elastični pasovi zagotavljajo, da se bodo vaši otroci na trampolinu zabavali še leta in leta. Trampolin je preprost za ravnanje, lahko se zloži in sestavi. Snemljiv ročaj je visok 50 cm od površine trampolina, njegova površina je iz posebne pene, ki je protizdrsna in prijetno mehka na dotik ter prilagojena za drobne otroške rokice. Višina trampolina od tal znaša 19,5 cm, stoji na petih trdnih nogah, ki so na spodnjem delu zaključeni z gumo. Zahvaljujoč temu trdno stoji na mestu in ne drsi. Trampolin je primeren za notranje kot tudi zunanje prostore in izpolnjuje najvišje varnostne standarde.

Lastnosti

 • raste z otrokom od 10. meseca starosti
 • multifunkcijska uporaba - ograda z žogicami in trampolin 
 • del njega je set barvnih žogic
 • razvija kognitivne in motorične sposobnosti 
 • nosilnost 25 kg
 • protizdrsen ročaj s trdno površino
 • zaščitno blago z barvnim vzorcem
 • višina skakalne površine meri 19,5 cm od tal
 • višina ročaja 50 cm od skakalne površine
 • UV filter varuje barve pred bledenjem
 • primeren za dečke in deklice

SmarTrike je svetovno najbolj prodajana in največkrat nagrajena znamka otroških triciklov in poganjalcev. Na trgu deluje že desetletje, stalno širi svojo ponudbo z drugimi prvorazrednimi igračami za najmlajše, med katere spada tudi multifunkcijski trampolin 3v1 Jump. SmarTrike vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških igrač. Izdelki znamke smarTrike izpolnjujejo najvišje varnostne kriterije, ki zagotavljajo najvišjo kakovost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 10 mesecev
Velikost90*90*69 cm
Skupna višina69 cm
Dimenzije paketa97*9*93 cm
Višina ročaja69 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža8 kg
Nosilnost25 kg
Premer90 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna