Traktor na pedale in prikolica Stronger XXL Tractor+Trailer Smoby z nastavljivim sedežem in zvokom na volanu 161 cm

Opis izdelka

Otroški traktor na pedale s prikolico Stronger XXL francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Izredno robusten traktor v sivi barvi se ponaša s pristnim videzom, otroci se bodo z njim lahko igrali kmetovalce, ob tem pa uporabljali priročno prikolico z 2 kolesoma, ki se na traktor priklopi na preprost način. Udoben sedež z naslonom lahko po potrebi nastavite na tri položaje, da bodo otroci pedale lahko dosegli. Z njim se bodo vozili po vrtu, dvorišču in igrišču ali pa se z njim odpeljali na sprehod s starši in tako zabavno preživljali čas na svežem zraku. Robustna kolesa so primerna za vsak teren, otroci jih obračajo z mehanskim volanom, na katerem lahko potrobijo kot pravi šoferji.

Pokriti verižni pogon omogoča preprosto vodenje traktorja, zaščiten je pred prahom in umazanijo, verigo pa lahko po potrebi popravite. Traktor na pedale je proizveden iz trdne in trpežne plastike najvišje kakovosti, zahvaljujoč čemur razpolaga z visoko nosilnostjo do 50 kg. V prikolici lahko otroci vozijo tovor s težo do 25 kg. Površinska obdelava z anti UV filtrom zagotavlja, da bo traktor ohranil svoj čudoviti videz tudi po daljši uporabi. Otroški delovni stroj predstavlja odlično igračo za male dečke, ki si zahvaljujoč njemu razvijajo svojo gibalne in motorične veščine. S poganjanjem na pedala krepijo mišice na nogah, z vožnjo pa razvijajo svoje reflekse in ocenjujejo razdalje.

Zahvaljujoč traktorju bodo svoj prosti čas preživljali na svežem zraku in si krepili svoj imunski sistem. Pri igri gradbenikov ali kmetovalcev se otroci približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Skupne mere traktorja s prikolico znašajo 161*59*56 cm. Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom moderne plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost161*59*56 cm
Dimenzije paketa80*40*60 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.