Traktor na pedale in prikolica Farmer XL GreenTractor+Trailer Smoby zelen z nastavljivim sedežem in zvokom 142 cm

Opis izdelka

Otroški traktor na pedale s prikolico Farmer XL francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za vse otroke od 3. leta starosti. Robustni traktor v originalni zeleni barvi deluje pristno, otroci se bodo z njim lahko igrali kmetovalce, ob tem pa uporabljali priročno prikolico z 2 kolesoma, ki se traktor priklopi na preprost način. Udoben sedež z naslonom lahko po potrebi nastavite na tri položaje, da bodo otroci pedale lahko dosegli. Z njim se bodo vozili po vrtu, dvorišču in igrišču ali pa se z njim odpeljali na sprehod s starši in tako zabavno preživljali čas na svežem zraku. Robustna kolesa so primerna za vsak teren, otroci jih obračajo z mehanskim volanom, na katerem lahko potrobijo kot pravi šoferji. Odpirajoči pokrov na sprednjem delu traktorja omogoča otrokom dostop do motorja, zahvaljujoč čemur se lahko igrajo mojstre in mehanike.

Pokriti verižni pogon omogoča preprosto vodenje traktorja, zaščiten je pred prahom in umazanijo, verigo pa lahko po potrebi popravite. Traktor na pedale je proizveden iz trdne in trpežne plastike najvišje kakovosti, zahvaljujoč čemur razpolaga z visoko nosilnostjo do 50 kg. V prikolici lahko otroci vozijo tovor s težo do 25 kg. Površinska obdelava z anti UV filtrom zagotavlja, da bo traktor ohranil svoj čudoviti videz tudi po daljši uporabi. Otroški delovni stroj predstavlja odlično igračo za male dečke, ki si zahvaljujoč njemu razvijajo svojo gibalne in motorične veščine. S poganjanjem na pedala krepijo mišice na nogah, z vožnjo pa razvijajo svoje reflekse in ocenjujejo razdalje.

Zahvaljujoč traktorju bodo svoj prosti čas preživljali na svežem zraku in si krepili svoj imunski sistem. Pri igri gradbenikov ali kmetovalcev se otroci približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Skupne mere traktorja s prikolico znašajo 142*44*55 cm. Vrhunski francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom moderne plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost142*44*55 cm
Dimenzije paketa80*40*45 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.