Traktor na pedale z nakladalko in prikolico Farmer Max Green Tractor+Trailer Smoby zeleni z nastavljivim sedežem in zvokom 169 cm

Opis izdelka

Otroški traktor na pedale s prikolico in nakladalko Farmer Max francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično izbiro za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Izredno robusten traktor v zeleni barvi se ponaša s pristnim videzom, otroci se bodo z njim lahko igrali gradbenike, ob tem pa uporabljali priročno prikolico z 2 kolesoma, ki se na traktor priklopi na preprost način. Udoben sedež z naslonom lahko po potrebi nastavite na tri položaje, da bodo otroci pedale lahko dosegli. Robustna kolesa so primerna za vsak teren, otroci jih obračajo z mehanskim volanom, na katerem lahko potrobijo kot pravi šoferji. Na sprednjem delu traktorja je premična nakladalna roka z nosilnostjo do 3 kg.

Pokriti verižni pogon omogoča preprosto vodenje traktorja, zaščiten je pred prahom in umazanijo, verigo pa lahko po potrebi popravite. Traktor na pedale je proizveden iz trdne in trpežne plastike najvišje kakovosti in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg. V prikolici lahko otroci vozijo tovor s težo do 25 kg. Mere modernega traktorja s prikolico znašajo 169*44*56 cm. Površinska obdelava z anti UV filtrom zagotavlja, da bo traktor ohranil svoj čudoviti videz tudi po daljši uporabi. Otroški delovni stroj predstavlja odlično igračo za male dečke, ki si zahvaljujoč njemu razvijajo svojo gibalne in motorične veščine. S poganjanjem na pedala krepijo mišice na nogah, z vožnjo pa razvijajo svoje reflekse in ocenjujejo razdalje.

Zahvaljujoč traktorju bodo svoj prosti čas preživljali na svežem zraku in si krepili svoj imunski sistem. Pri igri gradbenikov ali kmetovalcev se otroci približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom moderne plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost169*44*56 cm
Dimenzije paketa80*40*56 cm
Višina sedeža37 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55801 Nákladné auto,BIG55802 Bager,BIG55803 Nakladač
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.