Traktor na pedale Fendt Big na verižni pogon s kesonom in hupo

Opis izdelka

Traktor na pedale Fendt priznanega nemškega proizvajalca BIG je originalni otroški traktor za otroke od 3. leta starosti, ki je nastal po navdihu pravega traktorja Fendt GT. Pri proizvodnji so se še posebno posvečali detajlom, ki poudarjajo realistično doživetje pri otroški igri. Na sprednjem delu traktorja se nahaja premičen keson, kamor lahko otroci shranijo svoje delovno orodje ali gradbeni material. Njegove prečne stene lahko zložite in tako bo z njega nastala ravna podlaga. Zahvaljujoč integriranemu verižnemu pogonu je traktor povsem preprosto vodljiv, za premikanje ni potrebno veliko moči. Prav zato je traktor Fendt prav ustvarjen za manjše otroke. Sedež traktorja lahko nastavite na 3 različne položaje, kar omogoča prilagoditev potrebam vsakega otroka in lahko ga bo uporabljal tudi več let.

Nosilnost traktorja BIG znaša 50 kg. Del traktorja je tudi mehanska hupa, s katero bodo malčki naznanili svoj prihod na gradbišče. Vozilo je opremljeno s protizdrsnimi pedali in verigo, ki se v primeru sprostitve lahko preprosto nastavi nazaj, s pomočjo integrirane namestitve. Verižni pogon je varno shranjen, tako da je zaščiten pred prahom in umazanijo, ki bi se nanj lahko prilepili. Mere traktorja znašajo 102*46*54 cm. Igra različnih poklicev pripomore k razvoju otroške domišljije, otroci pa se s tem približujejo svetu odraslih. S fizičnimi premiki poganjanja traktorja z nogami in dvigovanjem tovora se prav tako krepijo otrokove mišice in fina motorika. Traktor BIG ni le zabavna igrača, ampak tudi sredstvo za otrokov razvoj.

BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Traktor Fendt je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS.  Pri izdelavi proizvajalec uporablja zdravju neškodljive in kakovostne materiale. Plastika vsebuje poseben UV-filter, ki zagotavlja, da bo traktor ohranil svojo živo barvo še dolga leta. Traktor BIG je zato pravilna investicija.

Lastnosti

  • otroški traktor v vintage stilu
  • primeren za otroke od 3. leta
  • zložljiva ploščad za tovor
  • verižni pogon
  • nastavljiv sedež
  • nosilnost 50 kg 
  • protizdrsna pedala 
  • dimenzije 102*46*54 cm
  • poseben UV filter
  • kakovosten nemški izdelek 
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost102*46*54 cm
Skupna višina54 cm
Dimenzije paketa89*50*47 cm
Skupna dolžina102 cm
ZvokDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,3 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55801 Nákladné auto,BIG55802 Bager,BIG55803 Nakladač
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.