Traktor na pedala Fendt BIG s prekucnikom in hupo zelen

Opis izdelka

Traktor Fendt je odličen otroški traktor, ki je zasnovan v vintage stilu. Navdihnjen je po resničnem traktorju Fendt GT. Pri proizvodnji so se še posebno posvečali detajlom, ki poudarjajo realistično doživetje pri otroški igri. Primeren je za otroke od 3. leta starosti. Na sprednjem delu traktorja se nahaja premična prikolica, kamor lahko otroci shranijo svoje delovno orodje ali gradbeni material. Keson se premika s pomočjo ročice na strani. Prečne stene prikolice lahko zložite in tako bo z nje nastala ravna podlaga. Zahvaljujoč integriranemu verižnemu pogonu je traktor povsem preprosto vodljiv, za premikanje ni potrebno veliko moči. Prav zato je traktor Fendt prav ustvarjen za manjše otroke. Sedež traktorja lahko nastavite na 3 različne položaje, kar omogoča prilagoditev potrebam vsakega otroka in lahko ga bo uporabljal tudi več let.

Nosilnost traktorja BIG znaša 50 kg. Del traktorja je tudi mehanska hupa, s katero bodo malčki naznanili svoj prihod na gradbišče. Vozilo je opremljeno s protizdrsnimi pedali in verigo, ki se v primeru sprostitve lahko preprosto nastavi nazaj, s pomočjo integrirane namestitve. Verižni pogon je varno shranjen, tako da je zaščiten pred prahom in umazanijo, ki bi se nanj lahko prilepili. Mere traktorja znašajo 102*46*54 cm. Igra različnih poklicev pripomore k razvoju otroške domišljije, otroci pa se s tem približujejo svetu odraslih. S fizičnimi premiki poganjanja traktorja z nogami in dvigovanjem tovora se prav tako krepijo otrokove mišice in fina motorika. Traktor BIG ni le zabavna igrača, ampak tudi sredstvo za otrokov razvoj.

BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Traktor Fendt je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS.  Pri izdelavi proizvajalec uporablja zdravju neškodljive in kakovostne materiale. Na otroški traktor je zajamčena nadstandardna 3-letna garancija. Plastika vsebuje poseben UV-filter, ki zagotavlja, da bo traktor ohranil svojo živo barvo še dolga leta. Traktor BIG je zato pravilna investicija.

Lastnosti

  • otroški traktor v vintage stilu
  • primeren za otroke od 3. leta
  • zložljiva premična prikolica
  • verižni pogon
  • nastavljiv sedež
  • nosilnost 50 kg 
  • protizdrsna pedala 
  • dimenzije 102*46*54 cm
  • 3-letna garancija
  • poseben UV filter
  • kakovosten nemški izdelek 
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost102*46*54 cm
Skupna višina54 cm
Dimenzije paketa89*50*47 cm
Skupna dolžina102 cm
ZvokDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.