Traktor z nakladalno roko Farmer Max Smoby s prikolico zelen

Opis izdelka

Zeleni otroški traktor na pedala z nakladalno roko in prikolico so sanje vsakega malega fantka starosti 3. let, ki že od zmeraj občuduje kmetijske stroje. Ta traktor na pedala z nakladalno roko in prikolico bo pogumnemu fantku padel v oči na prvi pogled in od njega se ne bo hotel ločiti. Pogumno se lahko z njim poda ven in se igra pravega kmetovalca. Otroški traktor je izdelan iz kakovostne konstrukcije in trpežnih plastičnih delov, ki nikogar ne razočarajo in so najbolje, kar podjetje Smoby ponuja. Vsi elementi imajo zaobljene robove in so izdelani s poudarkom na zaščito otroka, da bi bili starši prepričani, da se njihov dojenček pri igranju ne bo poškodoval. Traktor pomaga pri razvoju otroške fantazije in predstavnost, pri otroku izboljšuje fino motoriko in krepi mišice na nogah.

Otroški traktor razpolaga s funkcionalno nakladalno roko, ki jo vaš fantek obvladuje s pomočjo premišljenega sistema ročic, ki jih ima pri roki takoj zraven čvrstega volana, s katerim je obvladovanje traktorja resnična zabava in odlična igrača. Celotni dizajn traktorja na pedala je v moderni zeleno-črni kombinaciji s primernimi dekorativnimi elementi. Sedež traktorja na pedala je za malega fantka izdelan s poudarkom na pravilno ergonomijo, lahko se celo nastavi v položaj, ki mu najbolje ustreza. Traktor na pedala razpolaga tudi s kakovostno prikolico, na katero lahko mali kmetovalec naloži svoje orodje in lahko potem mirno poganja na protizdrsna pedala, ki fantka zagotovo ne bodo razočarala. Celotne dimenzije otroškega traktorja na pedala z nakladalcem in prikolico merijo 182*44*62 cm.

Francoski proizvajalec Smoby je znan po svoji izdelavi otroških igrač in je eden izmed vodilnih prodajalcev otroških igrač na svetu. Vsi elementi igrač Smoby se označujejo s čvrsto in trpežno plastiko z zaobljenimi robovi, prijetnimi na dotik, ki zdravja vašega otroka ne ogrožajo. Izdelki znamke Smoby so strogo nadzorovani in izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne kriterije, ki bodo pomirili vse starše. Otroški traktor na pedala z nakladalno roko in prikolico je resnično dobra kombinacija igrače, ki se ji noben deček ne bo mogel upreti.

Lastnosti

  • kakovostni traktor z nakladalcem in prikolico
  • odličen približek resničnega traktorja
  • ergonomski in nastavljiv sedež
  • snemljiva prikolica
  • čvrsta plastična konstrukcija
  • originalni francoski dizajn in kakovost
  • popolnoma obvladljiva nakladalna roka
  • kakovostna pedala
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost182*44*62 cm
Skupna višina62 cm
Dimenzije paketa80*40*56 cm
Skupna dolžina182 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža8,0 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.