Traktor na pedala Bull Kravica Smoby s prikolico belo-črn

Opis izdelka

Smoby otroški traktor Bull Kravica na pedale je otroški traktor z zeleno prikolico. Po velikosti je večji od drugih otroških traktorjev. Primeren za otroke od 3. do 8. leta starosti. Traktor Bull Kravica je zasnovan v beli barvi s črnimi lisami, črnimi trpežnimi kolesi in zeleno kontrastno prikolico. Otroški traktor Bull ima trden sedež, ki ga lahko premikate naprej in nazaj ter vrtljiv volan. Višina sedeža meri 37 cm od tal. Zahvaljujoč snemljivi prikolici lahko otroci prevažajo pesek, kamenje in druge predmete. Vsi elementi zagotavljajo vašemu otroku ure in ure preživete z igro na svežem zraku. Pokrov traktorja se odpre, to pa daje celotnemu traktorju pristen dizajn.

Je čvrste konstrukcije izdelane iz trpežne umetne mase. S svojo dolžino 136 cm, gre za odlično in veliko igračo za vsakega dečka, s katero se bo zelo zabaval. Širina traktorja meri 45 cm višina od tam pa znaša 56 cm. Vozi se preprosto, deluje na verižni pogon, prav tako kot kolo. Volan določa smer koles. Prednost traktorja za otroke je to, da spodbuja otrokov fizičen razvoj, krepi njegove noge in celotno telo. Razvija celotno fizično spretnost otroka in nenazadnje bo otrok čas preživljal na svežem zraku. Otroški traktor s odpirajočim pokrovom je sanjska igrača vsakega fantka. Nosilnost traktorja za otroke znaša 30 kg.

Traktor ponuja veliko možnosti za igro, z njim lahko malčki pomagajo pri vrtnih opravilih, ali pa se igrajo kmetovalce in gradbenike. Je kakovosten francoski izdelek, njegova umetna masa ima čvrste in trpežne lastnosti. Otroški traktor na pedala ima 4 trpežna kolesa. Sprednja in zadnja imajo drugačno velikost. Otroški traktor je videti kot resnična replika pravega traktorja. Proizvajalec otroških igrač je Smoby je znamka, ki zagotavlja kakovost med dolgimi leti uporabe. Otroški traktor Bull Kravica je igrača s certifikatom kakovosti in trpežnosti. Otroci obožujejo realistične igrače, s katerimi se lahko zabavajo celo otroštvo, od njihovega 3. leta starosti. Zahvaljujoč njegovi robustnosti je to varna igrača, na kateri otrok ne sedi na veliki višini od tal.

Lastnosti

  • traktor na pedale s prikolico
  • primeren za otroke od 3. do 8. leta
  • fantovski dizajn
  • bela barva s črnimi lisami
  • trpežen nastavljiv sedež
  • trdna konstrukcija
  • trpežna umetna masa
  • mere: dolžina 136 cm, širina 45 cm in višina 56 cm
  • verižni pogon
  • nosilnost 30 kg
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost136*56*45 cm
Dimenzije paketa82*40*57 cm
Višina sedeža37 cm
Skupna dolžina136 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,30 kg
Nosilnost30 kg
Barvačrnobela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.