Traktor s sprednjim zabojem Jim Dumper BIG s premičnimi deli, na verižni pogon

Opis izdelka

Traktor na pedale s sprednjim zabojem Jim Dumper, priznanega nemškega proizvajalca BIG, je originalno gradbeno vozilo za vse otroke od 3. leta starosti. Pri njegovi proizvodnji je bila posvečena še posebna pozornost na najmanjše detajle, tako da bo igra za otroke realistično doživetje. Na sprednjem delu traktorja se nahaja premičen zaboj, kamor lahko otroci shranijo svoje delovno orodje ali gradbeni material. Zahvaljujoč integriranemu verižnemu pogonu je traktor povsem preprosto vodljiv, za premikanje ni potrebno veliko moči. Ergonomski sedež traktorja omogoča otrokom udobno sedenje tudi po daljšem času.

Vozilo je opremljeno s protizdrsnimi pedali in verigo, ki se v primeru sprostitve lahko preprosto nastavi nazaj, s pomočjo integrirane namestitve. Verižni pogon je varno shranjen, tako da je zaščiten pred prahom in umazanijo, ki bi se nanj lahko prilepili. Mere oranžnega traktorja znašajo 94*46*56 cm. Igra različnih poklicev pripomore k razvoju otroške domišljije, otroci pa se s tem približujejo svetu odraslih. S fizičnimi premiki poganjanja traktorja z nogami in dvigovanjem tovora se prav tako krepijo otrokove mišice in fina motorika. Traktor BIG ni le zabavna igrača, ampak tudi sredstvo za otrokov razvoj.

BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Traktor Fendt je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS.  Pri izdelavi proizvajalec uporablja zdravju neškodljive in kakovostne materiale. Plastika vsebuje poseben UV-filter, ki zagotavlja, da bo traktor ohranil svojo živo barvo še dolga leta. Traktor BIG je zato pravilna investicija.

Lastnosti

  • otroški traktor
  • primeren za otroke od 3. leta
  • premičen zaboj na sprednjem delu
  • verižni pogon
  • protizdrsna pedala 
  • dimenzije 94*46*56 cm
  • posebni UV filter
  • kakovosten nemški izdelek 
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost94*46*56 cm
Skupna dolžina94 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.