Traktor na pedale bager z nakladalko Builder Max Tractor+Trailer Smoby z nastavljivim sedežem in zvokom 182 cm

Opis izdelka

Otroški traktor na pedale bager z nakladalko Builder Max francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Izredno robusten traktor v rumeni barvi se ponaša s pristnim videzom, otroci se bodo z njim lahko igrali gradbenike, ob tem pa uporabljali priročno prikolico z 2 kolesoma, ki se traktor priklopi na preprost način. Udoben sedež z naslonom lahko po potrebi nastavite na tri položaje, da bodo otroci pedale lahko dosegli. Robustna kolesa so primerna za vsak teren, otroci jih obračajo z mehanskim volanom, na katerem lahko potrobijo kot pravi šoferji. Na sprednjem delu traktorja je premična nakladalka z nosilnostjo do 3 kg, na zadnjem delu pa je mehanska nakladalna roka, ki je prilagojena majhnim otroškim rokicam.

Pokriti verižni pogon omogoča preprosto vodenje traktorja, zaščiten je pred prahom in umazanijo, verigo pa lahko po potrebi popravite. Traktor na pedale je proizveden iz trdne in trpežne plastike najvišje kakovosti in razpolaga z visoko nosilnostjo do 50 kg. V prikolici lahko otroci vozijo tovor s težo do 25 kg. Skupne mere traktorja s prikolico znašajo 182*44*66 cm. Površinska obdelava z anti UV filtrom zagotavlja, da bo traktor ohranil svoj čudoviti videz tudi po daljši uporabi. Otroški delovni stroj predstavlja odlično igračo za male dečke, ki si zahvaljujoč njemu razvijajo svojo gibalne in motorične veščine. S poganjanjem na pedala krepijo mišice na nogah, z vožnjo pa razvijajo svoje reflekse in ocenjujejo razdalje.

Zahvaljujoč traktorju bodo svoj prosti čas preživljali na svežem zraku in si krepili svoj imunski sistem. Pri igri gradbenikov ali kmetovalcev se otroci približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom moderne plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost182*44*66 cm
Dimenzije paketa80*40*56 cm
Višina sedeža39 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.