Tovornjak testni center MAN TGX Truck Porsche Experience Majorette in 2 kovinska avtomobilčka Porsche

Opis izdelka

Tovornjak testni center MAN TGX Truck Porsche Experience francoskega proizvajalca Majorette predstavlja popolno darilo, s katerim se bodo igrali vsi otroci od 3. leta starosti, ki obožujejo svet avtomobilov in dirk. Brezčasni testni center omogoča dečkom in deklicam igro testnih šoferjev znane avtomobilske znamke Porsche. Vlečno vozilo MAN TGS s kovinsko karoserijo je opremljeno z odpirajočo prikolico s servisnim središčem in mehansko rampo za izvoz avtomobilčkov. Čudovita barva tovornjaka s sličico avtomobilčka Porsche bo očarala male šoferje, njegova skupna dolžina 27 cm.

Pri samem testiranju avtomobilčka se bodo mali šoferji in šoferke zanesli na set 2 kovinskih avtomobilčkov z odpirajočimi elementi in vzmetenjem – Porsche 911 GTR RS in Porsche Taycan Turbo S. Oba avtomobilčka sta dolžine 7,5 cm. Testni šofer mora pri preverjanju kakovosti preveriti vsako vozilo – ročna kontrola v servisnem središču in test ravnotežja z rdečo gugalnico, s katere se avtomobilček spusti med stožce vse do cilja. Odličen tovornjak s testno stezo bo otroke zabaval leta in leta, ob tem pa lahko na stezi testirajo tudi svoje druge avtomobilčke, ali pa jo obogatijo z drugimi avtomobilčki iz kolekcije Majorette.

Otroci se bodo s testnim centrom za Porsche avtomobilčke igrali tehnike, vzdrževalce vozil in testne šoferje, s čimer se približujejo svetu odraslih. Njihovo delo bo vsakodnevni obhod po testnem centru, hkrati pa tudi organizacija posameznih testov in vrednotenj, ali so vozila Porsche pripravljena na običajno vožnjo in dirke. Vsak dan bodo odkrili nove možnosti igre, pridobivali zdravo samozaupanje in odkrivali lastno identiteto. Pri igri si izboljšujejo fino motoriko in logično razmišljanje, pri igri s prijatelji in sorojenci pa komunikacijske spretnosti in veščine izražanja.

Skupna dolžina tovornjaka s prikolico je 22 cm. Francoski proizvajalec Majorette se že vrsto let specializira za proizvodnjo prvorazrednih avtomobilčkov in setov za sestavljanje, ki navdušujejo otroke in zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna dolžina27 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.