Activity tovornjak z živalcami Safari Kiddieland z zvoki in melodijami od 12 mes

Opis izdelka

Activity tovornjak z živalcami Safary, podjetja Kiddieland je čudovita igrača za najmlajše otroke od 12. meseca starosti. Tovornjak za otroke daje različne zvoke in melodije. Keson tovornjaka je poln divjih živali in z njihovo pomočjo bodo otroci spoznali tigra, leva, zebro in žirafo. Tovornjak v črno-belem safari motivu šofira simpatičen slonček. Tovornjak Activity z živalcami je izjemno kakovostna in trdna igrača za otroke, s katero se bodo igrali tudi drugi sorojenci in prijatelji še dolga leta, saj bo videti kot nova. 

Igrača za najmlajše ima veliko zvočnih in svetlobnih in mehanskih funkcij, ki so zanimivi otrokom, ki ravno odkrivajo svet – pritiskajo na različne gumbe in figurice, obračajo ročice in krogce v levo, desno, gor in dol, jih potiskajo, odpirajo in pri tem opazujejo odziv na svoje gibe. Ta igrača bo zagotovo razveselila vsakega otroka, z igro pa se bodo razvijali tudi njihova fina motorika, logika, spomin, gibalne spretnosti, odkrivali pa bodo tudi povezave med zvoki, oblikami in barvami. Paketu sta priloženi tudi 2 bateriji tipa AA/LR6.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost37*11*14 cm
Dimenzije paketa38*12*21 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvačrnobela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.