Tovornjak prekucnik Power Worker Mega Truck BIG velik prostor za nakladanje s prostornino 12,8 l dolžina 65 cm od 24 mes

Opis izdelka

Tovornjak prekucnik Power Worker Mega Truck je vrhunski delovni stroj, s katerim se bodo igrali dečki in deklice že od 24. meseca dalje. Originalno rumeno delovno vozilo bo navdušilo otroke že na prvi pogled, skupaj z njim pa bodo preizkusili poklic gradbenikov. Trpežna kolesa zagotavljajo vozilu dodatno stabilnost, otroci se bodo z njim zabavali tako v otroški sobi kot tudi na peskovniku ali plaži. Robustni in trdni plastični deli jamčijo, da bo vozilo z odstranljivim kesonom vašim najmlajšim služilo leta in leta in jim priskrbelo veliko pristnih doživetij. Med igro se razvijajo domišljija, tehnična predstavnost, motorične spretnosti in logično razmišljanje.

Otrok se lahko z igro z delovnim strojem zabava ure in ure. Igrača ima zaobljene robove, tako da se otrok pri igri ne bo poškodoval. Prostornina kesona znaša 12,8 litra. Igračo se v primeru umazanije zelo enostavno opere pod tekočo vodo. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih in poudarjajo najvišjo kakovost izdelkov. Tovornjak bo tudi po letih igranja ohranil svoje čudovite barve zahvaljujoč UV filtru, ki preprečuje bledenje barv.

Prekucnik BIG je testiran s strani nemškega nadzornega organa TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi standardi GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost - ravno to so značilnosti te znamke. Znamka BIG si prizadeva za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, ampak tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, sodobni proizvodni postopki in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok - to je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost65*31*36 cm
Dimenzije paketa68*37*33 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,3 kg
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.