Prekucnik Power Worker Dumper+Figurine BIG delovni stroj 33 cm z gumiranimi kolesi od 2 leta

Opis izdelka

Prekucnik Power Worker Dumper je izjemni otroški delovni avtomobilček, s katerim se bodo igrali dečki in deklice od 2. leta starosti Rumeni tovornjak s figurico šoferja bo otroke očaral že na prvi pogled, skupaj z njim pa se bodo igrali gradbenike. Trpežna mehka kolesa omogočajo avtomobilčku stabilnost, otroci pa se bodo z njim zabavali v otroški sobici kot tudi v peskovniku in na plaži. Robustni in trdni plastični elementi zagotavljajo, da bo avtomobilček otrokom služil leta in leta. Keson na avtomobilčku je premičen, otroci lahko v njem prevažajo gradbeni material. Z igro si otroci razvijajo svojo domišljijo, tehnično predstavnost in logično mišljenje. 

Otroci se bodo z igro z delovnim avtomobilom – tovornjakom zabavali ure in ure. Igrača nima ostrih robov, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali. Mere znašajo 33*20*23 cm. Igračo lahko preprosto očistite pod tekočo vodo. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na najvišjo kakovost izdelkov. Avtomobilček bo tudi po več letih ohranil svoje čudovite barve, zahvaljujoč UV filtru, ki ščiti barve pred bledenjem.

Tovornjak BIG je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nenadomestljiv dizajn, sodobni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Velikost33*20*23 cm
Skupna višina23 cm
Teža950 g
Prostornina LDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.