Tovornjak z nakladalnikom Volvo Truck & Wheel Loader Majorette 35 cm dolžina z zvokom in lučko

Opis izdelka

Tovornjak Volvo Truck & Wheel Loader francoske znamke Majorette bo razveselil vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Uradno licencirani model vlačilca znamke Volvo je proizveden po dejanskem modelu, njegov pristen dizajn pa bo prevzel otroke in odrasle. Vrhunska kovinska karoserija v kombinaciji z gumiranimi kolesi in premičnimi elementi deluje pristno, avtomobilček pa ne bo razveselil le otrok, ampak tudi zbiratelje. Tovornjak Volvo je opremljen s prikolico, na kateri lahko vozi odličen rumeni tovornjak Volvo. Tovornjak in transporter dajeta zvoke in svetita, ob tem pa bosta otrokom prinesela še bolj pristna doživetja pri igri reševalcev.

Predstavljata odlično obogatitev zbirke vsakega dečka. Skupna dolžina avtomobilčka s prikolico je 35 cm, vključene pa so tudi 4 baterije tipa AAA. Z avtomobilčkoma se bodo otroci zabavali leta in leta, z njima se lahko igrajo samostojno ali pa ju vključijo v igro z avtomobilčki in stezami Majorette. Predstavlja odlično izbiro tudi za male in velike zbiratelje, ki se posvečajo zbiranju avtomobilčkov te priljubljene avtomobilske znamke. Otroci si pri igri z avtomobilčki razvijajo tehnično predstavnost, domišljijo in finomotorične spretnosti. Pristen videz avtomobilčkov Majorette in precizno dodelani detajli zagotavljajo visoko kakovost in vrhunski evropski dizajn.

Francoska znamka Majorette že leta in leta ponuja vrhunske avtomobilčke in sete za sestavljanje, ki navdušujejo tudi zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še leta in leta. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase. Avtomobilčki Majorette pripomorejo k vsestranskemu razvoju otrok.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost35*6,5*11 cm
Skupna dolžina35 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
OpombaBattery: 4 x AAA included
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.