Tovornjak Mack Truck z avtom Flash McQueen Cars XRS Smoby z zvokom lučko in dirkalnim simulatorjem

Opis izdelka

Tovornjak Mack Truck s priljubljenim avtomobilčkom za sestavljanje McQueen XRS, priznanega proizvajalca Smoby je izjemni set za dečke od 3. leta starosti, ki se bodo lahko zabavali z multifunkcionalnim tovornjakom z dirkalnim simulatorjem. Kamionček Mac Truck s svetlobnimi in zvočnimi efekti se lahko na straneh odpre in se tako ustvari popoln avtoservis za McQueena, v katerem lahko mali avtomehaniki pred dirko opravijo tehnični servis. Na zadnjem delu je ploščad, da bi hitri avtomobilček lahko speljal na cesto kar med vožnjo. Na njem so tudi elektronske funkcije kot so simulacije udarcev, tipka za start in bencinska črpalka.

Na levi strani karoserije otroškega tovornjaka imajo otroci na voljo izvijač in montažni ključ, s katerima avtomobilček sestavijo. Na desni strani je črpalka. Kamionček lahko nosite kot kovček, saj ima držalo na zgornjem delu. Dečki ga lahko tako prenesejo kamorkoli. Igra z avtomobilčki je za dečke pomembna, da se lahko igrajo igre poklicev. S tem pridobivajo občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Z igranjem z avtomobilčki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti ter tudi logično mišljenje.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, saj je žametna na dotik. Igrače nimajo ostrih robov, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami. Z igračami Smoby se razvijata tudi otroška domišljija in predstavnost, prevzele bodo tako dečke kot tudi deklice. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalne dizajne in edinstvene izdelke. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost38*16*20 cm
Skupna višina20 cm
Dimenzije paketa15*49*21 cm
Skupna dolžina38 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR06 included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.