Tovornjak s 5 dinozavri Dino Safary Truck Kiddieland s premičnimi elementi in zvokom ter lučko od 12 mes

Opis izdelka

Tovornjak z dinozavri Dino Safari Truck, znamke Kiddieland je fantastična igrača, s katero se bodo zabavali dečki in deklice od 12. meseca starosti. Barviti tovornjak s šoferjem in setom 5 dinozavrov bo očaral vse otroke. Tovornjak razpolaga s svetlobno funkcijo, mali raziskovalci pa bodo presenečeni nad pristnim rjovenjem dinozavrov, ki ga bodo lahko poslušali potem, ko jih bodo postavili na keson. Avtomobilček daje tudi zvok hupe in motorja, zahvaljujoč čemur se bodo otroci potopili v svet njihove bujne domišljije in s prazgodovinskimi kuščarji preživeli čudovite trenutke.

Fantastični set igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj, prijateljev in sorojencev. Pestre in žive barve pripomorejo k otrokovem razvoju kognitivnih spretnosti, s figuricami pa urijo svoje finomotorične spretnosti. Igrali se bodo krotilce živali in vodiče po safari parku in si izmišljali različne dogodivščine in prigode z najljubšimi dinozavri. Naučili se bodo prepoznavati posamezne vrste, v njih pa se bo prebujalo zanimanje za zgodovino in svet okoli sebe. S setom dinozavrov si bodo ustvarili lastno zbirko. Avtomobilček deluje na 2 testni AA bateriji, ki sta priloženi kompletu.

Kiddieland je proizvajalec igrač za malčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po prijaznih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.