Tovornjak z delovnim orodjem Black&Decker Truck Smoby in 60 dodatkov z orodjem

Opis izdelka

Tovornjak z delovnim orodjem, priznanega francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za dečke od 3. leta starosti. Originalni motiv Black&Decker bo zagotovo razveselil vsakega malega mojstra, ki si bo na ploščadi lahko sam sestavil žerjav z manjšo ploščadjo. Celoten otroški tovornjak se lahko sestavi in razstavi, otroci pa imajo na voljo bogati set 60 dodatkov, med katerimi se nahajajo vijaki, izvijač in ključ ter drugi pripomočki za izgradnjo žerjava. Na nakladalni površini se nahaja prenosni kovček z dodatki, ki se lahko premika zahvaljujoč priročnem ročaju. Tovornjak v čudoviti oranžno-črni barvi bo vašega fantka zabaval ure in ure.

Otroški tovornjak z nakladalno ploščadjo je izjemno darilo za dečke, ki se radi igrajo mehanike in konstruktorje. Na prenosnem kovčku se nahaja logotip Black&Decker, tovornjak pa je videti realistično. Dečki se bodo pri igri avtomehanikov odlično zabavali in prav tko pridobili občutek za odgovornost, učili se bodo delati z različnim orodjem, si razvijali tehnično domišljijo in logično mišljenje. Z igranjem z orodjem si izboljšujejo svojo fino motoriko in splošne gibalne spretnosti. Tovornjak za otroke je dolg 43 cm, njegove mere znašajo 43*14*18 cm. Ne vsebuje elektronskih funkcij.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost43*14*18 cm
Skupna višina18 cm
Dimenzije paketa45*16*21 cm
Skupna dolžina43 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,3 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.