Lesena rojstnodnevna torta na pladnju Cake Eichhorn s svečkami in številkami od 24 mes

Opis izdelka

Lesena rojstnodnevna torta Cake nemške znamke Eichhorn predstavlja izjemno darilo za vse dečke in deklice od 24. meseca starosti. Čudovita rožnata rojstnodnevna torta je proizvedena iz borovega lesa z nežno površino, zahvaljujoč čemur bo v otroški sobici ob praznovanju ustvarila veselo vzdušje. Rojstnodnevna torta se razdeli na 8 koščkov, del seta pa je tudi priročen pladenj z lopatko, set 4 svečk in 4 barvnih številk, zahvaljujoč katerim prikažete otrokovo starost. Igra bo za slavljenca ob praznovanju s svojimi sorojenci realistična, skupaj se bodo zabavali ob deljenju torte.

Lesene igrače so pomembne za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njegovih možganov in razvijajo spretnosti in sposobnosti. Rojstnodnevna torta bo otrokom pomagala pri njihovemu razvoju domišljije in ustvarjalnosti, igrali se bodo slavljence in delili svojo torto s prijatelji. Ob igri bodo vadili svojo fino motoriko, pridobivali samozavest in izboljševali svoje komunikacijske veščine. Klasične lesene igrače so vse bolj priljubljene, zahvaljujoč naravnemu materialu pa bodo v vaši družini služile še leta in leta in razveseljevale tudi prihodnjo generacijo otrok. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so bili upoštevali najvišji standardi kakovosti.

Nemška znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne standarde in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • lesena rojstnodnevna torta
  • s svečkami in številkami
  • vrhunski nemški dizajn znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj otrok
  • izpolnjuje stroge norme in standarde EU
  • primerno od 24. meseca
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicagirl,boy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost17,5*14*2,5 cm
Skupna višina2,5 cm
Teža387 g
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.