Torbica z delovnim orodjem Fabric Tool Case Black&Decker Smoby z 21 dodatki

Opis izdelka

Torba z delovnim orodjem Fabric Tool Case je sodoben set otroškega delovnega orodja v priročni torbi, ki bo zabavala vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Tekstilna torba v oranžno črni barvi v motivu delovnega orodja Black&Decker je opremljena z naramnico za čez rame in žepi za dodatke. Mali mojstri se lahko veselijo seta 21 dodatkov, med katerimi so kladivo, izvijač, montažni ključ, žaga, vijaki, žeblji, matice in montažni elementi. Orodje in dodatke za popravila bodo s torbo lahko otroci udobno prenašali naokoli, vzeli pa jo bodo lahko tudi na obiske k prijateljem. 

Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje takšnega mojstra. Z igro s torbo in delovnim orodjem se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti. Uporaba orodja spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočila ta odlična torba z delovnim orodjem. Mere torbe znašajo 24*12*15 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne standarde.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost24*12*15 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.