Torbica za čez rame Flowers Les Bagages Corolle Messenger Lunch Bag Isotherm rožasta 21*22*10 cm

Opis izdelka

Čudovita novost iz delavnice francoske znamke Corolle vas bo v trenutku navdušila. Torbica za čez ramo Flowers Les Bagages Corolle za otroke od 3. leta starosti predstavlja edinstveni modni dodatek, s katerim se bo vaša hčerkica popolnoma uskladila s svojo najljubšo punčko Corolle. Čudovita rožnata torbica z merami 21*22*10 cm je premišljena do najmanjšega detajla, njena prostornina znaša 4 l in je zasnovana prav za otroško uporabo. Svetlo rožnata crossbody torbica z rožastim vzorcem in bleščicami ima en prostoren predalček, kamor lahko otroci udobno pospravijo vse najljubše igrače pa tudi malico in pijačo za izlet. Torba za čez rame Flowers Les Bagages od Corolle je dizajnersko in tudi funkcionalno usklajena z nahrbtnikom na kolesih iz iste kolekcije.

Do detajlov dodelana torba za čez rame z vzorcem rožic je proizvedena iz prvorazrednih materialov in bo razveselila vsako malo ljubiteljico potovanj, ki se lahko zdaj skupaj s svojo dišečo punčko Corolle poda dogodivščinam naproti. Čudovita crossbody torba Corolle se bo zahvaljujoč nastavljivim trakovom prilagodila vsaki deklici, ki bo na oznako lahko zapisala svoje ime in svojo najljubšo torbico tako označila. Izjemna torbica z delavnice znamke Corolle se s svojim dizajnom popolnoma poda punčkam in dojenčkom Corolle tudi zahvaljujoč mnogim dodatkom, ki bodo igro spremenili na neverjetno doživetje. Nič ni lepšega, kot torba, ki je do najmanjšega detajla usklajena z najljubšo punčko. Torbo lahko po potrebi očistite z navlaženo krpo.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša le najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh punčkah in dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled.

Lastnosti

  • rožnata torbica za čez rame
  • za otroke od 3. leta
  • dimenzije 21*22*10 cm
  • prostornina 4 litre
  • popolnoma usklajena s punčkami in dojenčki Corolle
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost21*22*10 cm
Skupna višina21 cm
Teža0,2 kg
Prostornina L4 l
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.