Torba veverica Kids Lunch Box Squirrel toT's-smarTrike iz neoprena

Opis izdelka

Originalna torbica Kids Lunch Box Squirrel, priznanega proizvajalca smarTrike je odličen izdelek, ki je del elegantne in modne linije toT's, ki v sebi skriva priročne otroške dodatke najvišje kakovosti. Priročna torba v motivu veveričke je proizvedena iz neoprena – visokokakovostne snovi, ki se ponaša s trpežnostjo in vodoodpornostjo. Otroška torba je zahvaljujoč temu ultralahka in ima prav tako izolativne lastnosti. Dečki in deklice od 3. leta starosti se bodo zagotovo razveselili nove torbice, kamor bodo lahko shranili svojo malico ali kosilo.

Prednosti torbe Kids Lunch Box 

  • torba za čez ramo
  • prostorni predalček z notranjim žepom
  • material iz neoprena za preprostejše čiščenje in izolacijo živil
  • nastavljiv trak
  • kakovostna zadrga za preprostejši dostop
  • moderni brezčasni dizajn

Otroci se pri pakiranju lahko zanesejo na dovolj prostora za shranjevanje, ne manjka pa niti predalček za manjše predmete. Torbo lahko otroci nosijo oprto čez rame, lahko pa si jo tudi poljubno nastavijo. Površino torbe je mogoče preprosto čistiti z vlažno krpo. Do detajlov dodelana torba bo vse otroke razveselila svojim prenovljenim videzom in priročnostjo. Dimenzije torbe merijo 19*8*23 cm. Majhni otroci jo bodo uporabljali za v vrtec, obiske in izlete s starši in prijatelji. 

SmarTrike je vrhunski proizvajalec otroških triciklov in skirojev, ki na svetovnem trgu nima konkurence. Najnovejša serija izdelkov so dodatki za nego dojenčkov in malčkov, toTs. So del inovativne kategorije izdelkov, ki vsebuje priročne in hkrati stilske rešitve za vsakodnevne potrebe staršev in njihovih najmlajših. Dodatki so izdelani iz najboljših in najkakovostnejših materialov s poudarkom na detajle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Velikost19*8*23 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,2 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.