Torba veverica Kids Bag&fixed Trolley Squirrel toT's-smarTrike iz neoprena na kolesih

Opis izdelka

Čudovita torba Veverica, priznanega proizvajalca smarTrike je odličen izdelek, ki je del elegantne in modne linije toT's, ki v sebi združuje priročne otroške dodatke najvišje kakovosti. Potovalna torba v motivu veveričke je proizvedena iz neoprena – visokokakovostne snovi, ki se ponaša s trpežnostjo in vodoodpornostjo. Torba je zahvaljujoč temu ultralahka in ima prav tako izolativne lastnosti. Dečki in deklice od 3. leta starosti bodo navdušeni nad njenim modro belim dizajnom, veseli pa bodo tudi, da bodo torbo na kolesih lahko vlekli za seboj.

Prednosti potovalne torbe Kids Bag&Fixed Trolley

  • ustreza zahtevam letalskih družb glede velikosti ročne prtljage
  • prostoren predal
  • 2 žepa na zadrgo na sprednjem delu
  • 2 stranska žepka z zapenjanjem na ježka
  • nastavljive klipsne na trakovih
  • voziček s kakovostnimi kolesi in podstavkom
  • nastavljiv teleskopski ročaj v 2 položajih
  • preprosto čiščenje
  • moderni brezčasni dizajn

Otroci se pri pakiranju lahko zanesejo na dovolj prostora za shranjevanje v glavnem delu kovčka, prav tako pa lahko uporabijo 2 žepka z zadrgo na sprednjem delu kovčka. Otroški nahrbtnik ponuja tudi dva stranska žepka, kamor lahko shranijo steklenice z najljubšo pijačo. Torba se prilagaja otrokovim potrebam tudi zahvaljujoč sistemu klipsen na trakovih in teleskopskemu ročaju, ki se lahko nastavi na dva položaja. Površino torbe je mogoče preprosto čistiti z vlažno krpo. Do detajlov dodelana priročna torba za otroke ni le praktična, ampak služi otrokom tudi kot dizajnesrki dodatek, dodelan do najmanjšega detajla. Mere torbe na kolesih znašajo 30*14*41 cm. 

SmarTrike je vrhunski proizvajalec otroških triciklov in skirojev, ki na svetovnem trgu nima konkurence. Najnovejša serija izdelkov so dodatki za nego dojenčkov in malčkov, toTs. So del inovativne kategorije izdelkov, ki vsebuje priročne in hkrati stilske rešitve za vsakodnevne potrebe staršev in njihovih najmlajših. Dodatki so izdelani iz najboljših in najkakovostnejših materialov s poudarkom na detajle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Velikost30*14*41 cm
Skupna višina41 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,0 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.