Delovna torba z orodjem Facom Smoby z 21 dodatki

Opis izdelka

Delovna torba z orodjem je sodoben set otroškega delovnega orodja v priročni rdeče-črni torbi, francoskih dizajnerjev znamke Smoby, ki bo navdušila vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. V sebi skriva najpomembnejše orodje za popravila, zahvaljujoč čemur zagotavlja ure polne zabave za male mojstre popravil. Med 21 dodatki se nahaja žaga, kladivo, izvijač, ključ, vijaki, klinčki, matice in konstrukcije deske. Brezčasna torba je označena z delovnim logotipom in napisom Facom, s čimer bo igra gradbenikov za otroke še bolj pristna. S pomočjo torbe z orodjem se bodo dečki naučili veliko o uporabi delovnega orodja, prav tako pa se bodo naučili pospravljati svoje orodje tja, kamor spada. Mere torbe znašajo 24*12*15 cm, zahvaljujoč traku za čez rame pa je prav tako preprosta za prenašanje. 

Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igranjem z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in njegove gibalne spretnosti. Uporaba orodja spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo fantazijo in ustvarjalnost. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočil ta čudoviti mojstrski set originalnega dizajna.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost24*12*15 cm
Dimenzije paketa23*10*15 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,3 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.