Torba z orodjem Black&Decker Smoby kladivo žaga, izvijač in ključ z dodatki

Opis izdelka

Torba z orodjem Black+Decker je moderni set otroških delovnih pripomočkov, v črno oranžni barvni kombinaciji. Z njimi se bodo igrali vsi otroci, predvsem pa dečki od 3. leta starosti. V sebi skriva najpomembnejše orodje za popravila, zahvaljujoč čemur zagotavlja ure polne zabave in mojstrskih opravil za male mojstre in iznajditelje. Med 4 dodatki bodo otroci našli žago, kladivo, izvijač in ključ. Skupaj z njimi pa ne smejo manjkati niti vijaki, žeblji, matice in deske za sestavljanje. To je brezčasna deška igrača originalnega dizajna, v priročnem pakiranju. S pomočjo torbe z orodjem se bodo dečki naučili veliko o uporabi delovnega orodja, prav tako pa se bodo naučili pospravljati svoje orodje tja, kamor spada. Mere torbe znašajo 24*12*15 cm, zahvaljujoč traku za čez rame pa je preprosta za prenašanje. 

Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igranjem z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti otrok. Uporaba orodja spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo fantazijo in ustvarjalnost. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro malih mojstrov, zabavo in igrivo učenje bo omogočila ta čudovita igrača originalnega dizajna znamke Smoby.

Smoby je priznani francoski proizvajalec izjemno kakovostnih plastičnih otroških igrač pristnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalni dizajn in edinstvene izdelke, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost24*12*15 cm
Dimenzije paketa23*10*15 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,3 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.