Tobogan z vodometom Toboggan XL Slide Green Smoby 230 cm drsna površina z UV filtrom

Opis izdelka

Tobogan z vodometom Toboggan XL Slide Green francoskega proizvajalca Smoby v čudoviti zeleno turkizni barvi bo razveselil vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Izjemno trdno in trpežno ogrodje tobogana je stabilno in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg, z drsno površino dolžine do 2,3 metra. Izdelan iz kakovostne in trpežne plastike, ki je žametna na dotik, prav tako pa ima nežne in zaobljene robove. Varnost otroškega tobogana zagotavljajo protizdrsne stopničke s plastično oporo na tleh in trdna držala na straneh tobogana, ki so prilagojeni malim otroškim rokicam. Tobogan lahko priklopite na vodo, zato ga bodo otroci lahko uporabljali kot vodni tobogan, ki jim bo priskrbel hladno osvežitev tudi v vročih poletnih dnevih.

Tobogan je opremljen z udobno ergonomsko drsno površino, ki bo otroke navduševala pri vsakem spustu. Površina je opremljena z anti UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zahvaljujoč čemur je tobogan videti kot nov tudi po daljši uporabi. Proizveden je v čudovitih svežih barvah, ki se popolnoma podajo na vsak vrt in dvorišče in otrokom pomagajo pri razvoju njihove domišljije in ustvarjalnosti. Tobogan za otroke lahko uporabljate spomladi, poleti in jeseni in postal bo priljubljen prostor za igranje vaših otrok. Njegove mere znašajo 237*112*142 cm.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že več desetletij prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Lastnosti

  • s priklopom na vodo se spremeni na vodni tobogan (vrtna cev ni del paketa)
  • dolžina drsne površine 230 cm
  • nosilnost 50 kg
  • primerno za otroke od 3. leta
  • anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • žive barve, ki spodbujajo otroško domišljijo
  • iz žametno nežne in trpežne plastike
  • primeren za vsak vrt ali dvorišče
  • kakovostni francoski izdelek
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost237*112*142 cm
Skupna višina142 cm
Dimenzije paketa187*33*60 cm
Skupna dolžina237 cm
Dolžina drsne površine2,3 m
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.