Tobogan Toboggan XS Smoby 90 cm drsna površina z vodometom zelen od 2 leta

Opis izdelka

Otroški tobogan Smoby čudovite zelene barve je kakovosten in originalen tobogan. Tobogan Smoby ima 90 cm dolgo drsno površino je primeren za otroke že od 2. leta starosti. Je zelo varen in zaradi svoje ergonomsko oblikovane drsne površine zagotavlja prijetno in kakovostno drsenje za vsakega otroka. Otroški tobogan lahko preprosto sestavite in znova zložite, ko ni več v uporabi. Ne zavzema veliko prostora, in se zaradi majhnih dimenzij lahko umesti v otroško sobo ali avtomobilski prtljažnik, zato ga lahko s seboj vzamete na vikend ali k vodi.

Edinstvena lastnost majhnega otroškega tobogana XS Toboggan je kakovosten UV filter, ki varuje površino plastike pred sončnimi žarki in zagotavlja, da bodo barve tobogana ostale čudovito sveže še dolga leta kot prvega dne. Otroški tobogan ima še priročno odprtino za vodo, kamor lahko priklopite vrtno cev in otrok bo lahko iz tobogana zdrsel po vodi naravnost v svoj bazenček, kot po vodnem tobogančku. Strašno se bodo zabavali, saj se vsi otroci radi spuščajo po toboganu. Tobogan za otroke bo lepo okrasil vsako dvorišče ali vrt. Pri otrocih žive barve stimulirajo njihovo predstavnost in spodbujajo domišljijo. Nosilnost tobogana znaša 20 kg.

Stopničke tobogana imajo protizdrsno površino. Vzpenjanje po stopničkah je zato varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami. Višina stopničk tobogana znaša 75 cm. Skupna širina meri 50 cm, dolžina od lestve do konca tobogana pa znaša 125 cm. Plastična površina tobogana je žametna na dotik in nežna za otroške rokice. Njegovi robovi so zaobljeni, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali. Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost, tobogani za otroke so izdelani po normah in evropskih standardih. Francoska znamka Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Vsak otrok rad drsi po toboganu, saj je tobogan ena izmed najbolj priljubljenih vrtnih igrač.

Lastnosti

  • zelena barvna zasnova
  • s priklopom na vodo se spremeni na vodni tobogan
  • dolžina drsne površine 90 cm
  • nosilnost 20 kg
  • primeren od 2. leta starosti
  • anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • kompaktne dimenzije
  • iz žametno nežne plastike
  • zaradi dimenzij je primeren tudi za otroško sobo
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost125*50*75 cm
Skupna višina75 cm
Dimenzije paketa106*51*25 cm
Skupna dolžina125 cm
Dolžina drsne površine90 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,6 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.