Tobogan Disney Princess Toboggan XS Smoby z vodometom 90 cm drsna površina od 2 leta

Opis izdelka

Tobogan Disney Princess Toboggan XS je originalen in moderen tobogan od priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Priročen otroški tobogan bo razveselil otroke od 2. leta starosti, s svojo drsno površino dolžine 90 cm v stilu animiranega Disneyjevega motiva Princesk, ki jih obožujejo predvsem deklice. Rožnata barva bo otroke prevzela na prvi pogled, svoje žive barve pa bo toboganček ohranil tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Tobogan ponuja tudi možnost priklopa na vrtno cev in tako se bo v nekaj trenutkih spremenil v edinstveni vodni tobogan z vodometom, s katerim se bodo otroci zabavali ure in ure.

Tobogan je sestavljen iz kakovostnih stopničk s protizdrsno zaščito, ki bo otrokom omogočila varno plezanje tudi z bosimi in mokrimi nogami. Držala za rokice bodo otrokom priskrbela oporo in gotovost, preden se bodo usedli na toboganček in se spustili navzdol. Drsna površina je ergonomsko oblikovana za maksimalno udobje in veselje v vožnji. Ena izmed največjih prednosti igrače je vodni tobogan, s katerim se bodo dečki in deklice ohladili med vročimi poletnimi dnevi. Če imate doma bazenček, se lahko otroci spustijo naravnost vanj.

Otroški tobogan z dvojnimi stenami je izdelan iz prvorazredne plastike z najmodernejšo tehnologijo Blow Molding. Ta tehnologija zagotavlja visoko trdnost in trpežnost konstrukcije, zato tobogan kljubuje tudi slabim vremenskim razmeram. Tobogan ima zaobljene robove, njegova površina pa je izredno prijetna, žametna na dotik. Nosilnost stabilnega tobogana znaša 20 kg. Dimenzije otroškega tobogana merijo 125*50*75 cm, kjer celotna dolžina tobogana znaša 125 cm, višina pa 75 cm. Tobogan je sestavljiv in omogoča preprosto namestitev.

Tobogan Disney Princeske spada med najkakovostnejše tobogane s pravim francoskim dizajnom. Je prav ustvarjen za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev. Živahne barve na toboganu pri otrocih razvijajo domišljijo in predstavnost. Hkrati pa si krepijo mišice nog in rok, izboljšujejo koordinacijo in gibalne sposobnosti. Tobogan za otroke lahko uporabljate spomladi, poleti in jeseni in postal bo priljubljen prostor za igranje vaših otrok.

Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost tobogana za otroke, ki je izdelan po strogih normah in evropskih standardih. Je nosilec certifikata trpežnosti in kakovosti. Francoska znamka Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Vsak otrok rad drsi po toboganu, saj je tobogan ena izmed najbolj priljubljenih vrtnih igrač.

Lastnosti

  • tobogan z možnostjo priklopa na vodo
  • dolžina drsne površine 90 cm
  • anti UV filter na površini varuje barve pred bledenjem
  • skupna nosilnost 20 kg
  • trpežna in trdna konstrukcija
  • protizdrsne stopničke
  • zaobljeni robovi, površina žametna na dotik
  • kvaliteten francoski izdelek
  • v motivu Princesk
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost125*50*75 cm
Skupna višina75 cm
Dimenzije paketa106*51*25 cm
Skupna dolžina125 cm
Dolžina drsne površine90 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,60 kg
Nosilnost20 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.