Tobogan Toboggan KS Smoby z vodo dolžina 1,5 m od 24 mes

Opis izdelka

Otroški tobogan, KS zeleno-oranžne barve je čudovit, maksimalno zabaven tobogan za otroke od 2. leta starosti. Je čvrste konstrukcije, dolžina drsne površine tobogana pa znaša 1.5 cm. Nosilnost tobogana znaša 50 kg. Plastika je prijetna in žametna na dotik, ima nežne in zaobljene robove, ki so varni za otroke. Varnost otroškega tobogana zagotavlja protizdrsni patent na stopničkah in trdna konstrukcija, ki je utrjena s plastično oporo na tleh. Otrok se prime čvrstih ročajev na straneh tobogana. Zanimivost tobogana je priklop na vodo, s katerim se preprosto spremeni na vodni tobogan. Otroci lahko po toboganu drsijo naravnost v lasten bazenček.

Dimenzije tobogana merijo 100*159*150 cm. Tobogan za otroke, Toboggan KS je zasnovan z ergonomsko drsno površino, zato je igra z njim zelo udobna. Širina drsne površine znaša 40 cm. Višina držal meri 33 cm. Barve na toboganu pred škodljivimi učinki sonca varuje anti UV filter, zato tobogan še po mnogih letih izgleda kot nov. Zasnovan je v čudovitih svežih barvah, ki se lepo podajo na vsako dvorišče ali vrt. Tobogan za otroke lahko uporabljate spomladi, poleti in jeseni in postal bo priljubljen prostor za igranje vaših otrok.

Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost, tobogani za otroke so izdelani po normah evropskega standarda. Vsak otrok rad drsi po toboganu, saj je to ena izmed najbolj priljubljenih vrtnih igrač. Otroški tobogan, Smoby Toboggan KS je prestal teste trpežnosti in kakovosti, izdelek je opremljen s certifikatom. Izdelan je iz čvrstih in kakovostnih plastičnih materialov in ima čvrsto konstrukcijo. Tobogan se enostavno in hitro namesti in zloži. To je tobogan za otroke, izdelan v Franciji, s francoskim šarmom in popolnostjo.

Lastnosti

  • s priklopom na vodo, se spremeni na vodni tobogan
  • dolžina drsne površine meri 150 cm, širina tobogana pa je 40 cm
  • nosilnost 50 kg
  • primeren za otroke od 2. leta starosti
  • anti UV filter varuje plastiko pred bledenjem
  • žive barve, ki spodbujajo otroško domišljijo
  • iz žametno nežne in trpežne plastike
  • primeren za vsak vrt ali dvorišče
  • kakovosten francoski izdelek
  • idealen za dečke in deklice
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost159*68*100 cm
Skupna višina100 cm
Dimenzije paketa119*25*44 cm
Skupna dolžina159 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,50 kg / 8,50 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM850212 Pieskovisko sada 2 kusov
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.