Tobogan Funny Toboggan Smoby 2 metrska dolžina z ergonomskimi držali od 24 mes

Opis izdelka

Tobogan z vodometom Funny Toboggan je najnovejši izdelek z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby Otroški tobogan se ponaša z žarečimi rdečo, rumeno in modro barvno kombinacijo, ki bo pritegnila vsakega otroka od 2. leta starosti. Mali navihanci bodo z njim preživeli odlične trenutke polne veselja in bodo navdušeni nad odlično površino za spuščanje z dolžino kar 2 metrov. Za še boljše doživetje, otroški tobogan ponuja možnost priklopa na vodo in tako se bo v nekaj trenutkih spremenil v edinstveni vodni tobogan z vodometom. Tobogan za otroke je odlična izbira, ki bo presenetila vsakega otroka. 

Za na vrt ali dvorišče

Tobogan bo zahvaljujoč svojim čudovitim barvnim odličen dodatek vsakega dvorišča in vrta. Poseben anti UV filter, ki varuje površino tobogana pred sončnim sevanjem, bo poskrbel za to, da bi tobogan ohranil svoje žive barve, ki ne bodo zbledele niti po več letih uporabe. Otroci bodo pri igri s toboganom razvijali svoje gibalne spretnosti, njegova barvna zasnova pa bo pri otrocih stimulirala predstavnost in domišljijo. Otroški tobogan lahko na izredno preprosti način sestavite in znova zložite, ko ni več v uporabi.

Osvežilno doživetje

Dečki in deklice se lahko veselijo osvežilnega doživetja med vročimi sončnimi dnevi. Tobogan lahko hitro spremenite na vodni tobogan, s katerim se bodo otroci lahko igrali ure in ure. Dovolj je le, da nanj priklopite vrtno cev in spustite vodo. Zahvaljujoč tej odlični funkciji se lahko otroci med poletnimi meseci spustijo naravnost v bazenček. 

Resnični občutek varnosti

Otroški tobogan francoskega proizvajalca Smoby je izdelan iz prvorazredne plastike, tako da je izredno trpežen in trden. Tobogan ima zaobljene robove, njegova površina pa je izredno prijetna, žametna na dotik. Celotna nosilnost tobogana znaša kar 50 kg. Tobogan je stabilen tudi zahvaljujoč širokemu podstavku pod stopničkami, ki preprečuje, da bi se tobogan prevrnil na tla. Drsno površino in stopničke povezuje trdna opora, ki zagotavlja maksimalno varnosti. Samoumevne pa so tudi protizdrsne stopničke, na katere lahko otroci pogumno skočijo tudi z bosimi in mokrimi nogami.

Ko bodo otroci splezali na vrh tobogana, se bodo lahko zanesli na okrogla in gladka držala, ki bodo otrokom priskrbeli oporo in občutek varnosti. Ergonomska drsna površina je izredno udobna zahvaljujoč prav elementom na površini in odličnim držalom za roke. Dimenzije otroškega tobogana merijo 224*190*115 cm, kjer celotna dolžina tobogana znaša 224 cm, višina pa 115 cm.

Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost tobogana za otroke, ki je izdelan po strogih normah in evropskih standardih. Je nosilec certifikata trpežnosti in kakovosti. Francoska znamka Smoby je zagotovilo kakovosti, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Vsak otrok rad drsi po toboganu, saj je tobogan ena izmed najbolj priljubljenih vrtnih igrač.

Lastnosti

  • tobogan z možnostjo priklopa na vodo
  • dolžina drsne površine kar 2 metra
  • zaščita proti sončnemu sevanju, anti UV filter
  • skupna nosilnost 50 kg
  • trpežna in trdna konstrukcija
  • protizdrsne stopničke
  • zaobljeni robovi
  • čudovite žive barve
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost200*224*115 cm
Skupna višina115 cm
Dimenzije paketa195*31*44 cm
Skupna dolžina224 cm
Dolžina drsne površine200 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,50 kg / 12 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.