Tobogan z vodometom Funny Toboggan Smoby 2 metrski dvojne stene z UV filtrom od 2 leta

Opis izdelka

Tobogan z vodometom Funny Toboggan spada med najmodernejše in najbolj kakovostne tobogane priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Drsna površina otroškega tobogana meri kar 2 metra. Originalna barvna kombinacija rdeče, zelene, sive in bele bo prevzela otroke od 2. leta starosti že na prvi pogled, njene žive barve pa ne bodo zbledele niti po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Robusten tobogan ponuja možnost priklopa vrtne cevi in tako se bo v nekaj trenutkih spremenil na edinstveni vodni tobogan z vodometom, s katerim se bodo otroci zabavali ure in ure.

Tobogan je sestavljen iz kakovostnih stopničk s protizdrsno zaščito, ki bo otrokom omogočila varno plezanje tudi z bosimi in mokrimi nogami. Masivna zelena držala bodo otrokom priskrbela oporo in gotovost, preden se bodo usedli na vrt tobogana in se spustili navzdol. Drsna površina v obliki vala je ergonomsko oblikovana in izjemno udobna. Ena izmed največjih prednosti je vodni tobogan, s katerim se bodo dečki in deklice ohladili med vročimi poletnimi dnevi. Če imate doma bazenček, se lahko otroci spustijo kar neposredno vanj. Zahvaljujoč tej odlični funkciji se lahko otroci med poletnimi meseci spustijo naravnost v bazenček. 

Otroški tobogan z dvojnimi stenami je izdelan iz prvorazredne plastike, z najmodernejšo tehnologijo Blow Molding. Ta tehnologija zagotavlja visoko trpežnost in trdnost konstrukcije, tobogan kljubuje tudi neugodnim vetrovnim razmeram. Tobogan ima zaobljene robove, njegova površina pa je izredno prijetna, žametna na dotik. Nosilnost tobogana je kar 50 kg, je izredno stabilen, bela lestev pa je opremljena s širokim temeljem, tako da se tobogan ne bo prevrnil. Drsno površino in stopničke povezuje trdna opora, ki zagotavlja maksimalno varnosti. Dimenzije otroškega tobogana merijo 217*88*119 cm, kjer celotna dolžina tobogana znaša 217 cm, višina pa 119 cm.

Tobogan Funny Toboggan Smoby je eden izmer najmodernejših in najbolj kakovostnih toboganom s pravim francoskim dizajnom. Je prav ustvarjen za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev. Žive barve na toboganu pri otrocih razvijajo gibalne spretnosti, domišljijo in predstavnost. Dečki in deklice si hkrati krepijo mišice na nogah, izboljšujejo koordinacijo in gibalne spretnosti. Tobogan za otroke bo odličen za igro spomladi, poleti in jeseni in postal bo priljubljen prostor za igranje vaših otrok. 

Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost tobogana za otroke, ki je izdelan po strogih normah in evropskih standardih. Ima certifikat trpežnosti in kakovosti. Francoska znamka Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Vsak otrok rad drsi po toboganu, saj je tobogan ena izmed najbolj priljubljenih vrtnih igrač.

Lastnosti

  • tobogan z možnostjo priklopa na vodo
  • dolžina drsne površine kar 2 metra
  • anti UV filter na površini varuje barve pred bledenjem
  • skupna nosilnost 50 kg
  • trpežna in trdna konstrukcija
  • protizdrsne stopničke
  • zaobljene oblike, površina prijetna na dotik
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost217*88*119 cm
Skupna višina119 cm
Dimenzije paketa190*34*50 cm
Skupna dolžina217 cm
Dolžina drsne površine200 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža11,5 kg / 14,5 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.