Tobogan z vodo Paw Patrol XS Slide Smoby 90 cm s priklopom na vodo UV filter od 24 mes

Opis izdelka

Vodni tobogan Paw Patrol XS Slide, francoskega proizvajalca Smoby je originalen tobogan, s katerim se bodo zabavali otroci od 2. leta starosti. Ima trdno ogrodje, njegova drsna površina pa meri 90 cm. Izdelan iz kakovostne in trpežne plastike, ki je žametna na dotik, prav tako pa ima nežne in zaobljene robove. Zeleno rumen tobogan v motivu animirane televizijske serije Tačke na patrulji bo razveselil vse otroke, ki so navdušeni nad štirinožnimi junaki. Varnost otroškega tobogana zagotavljajo protizdrsne stopničke, zahvaljujoč njegovi višini le 75 cm pa se lahko po njemu spuščajo tudi najmlajši otroci.

Tobogan lahko priključite na vodo, zahvaljujoč čemur se lahko otroci po njem spuščajo kot po vodnem toboganu, to pa jim bo poleg zabave priskrbelo tudi prijetno osvežitev v vročih poletnih dnevih. Mere tobogana znašajo 125*50*75 cm, nosilnost pa 20 kg. Njegove barve so zaščitene z anti UV filtrom, zahvaljujoč čemur je tobogan videti kot nov tudi po daljši uporabi. Zahvaljujoč svojemu pristnemu videzu in svežim barvam bo okrasil vsak vrt in dvorišče ter otrokom pomagal pri njihovem razvoju domišljije in predstavnosti. Tobogan za otroke lahko uporabljate spomladi, poleti in jeseni in postal bo priljubljen prostor za igranje vaših otrok. Lahko se zloži in očisti.

Vrhunski francoski proizvajalec Smoby že več desetletij prinaša otrokom kakovostne plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • s priklopom na vodo se spremeni na vodni tobogan
  • motiv animirane serije Paw Patrol (Tačke na patrulji)
  • dolžina drsne površine 90 cm
  • nosilnost 20 kg
  • primeren od 2. leta starosti
  • anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • iz žametno nežne in trpežne plastike
  • primeren za vsak vrt ali dvorišče
  • kakovostni francoski izdelek
  • idealen za dečke in deklice
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost125*50*75 cm
Skupna višina75 cm
Dimenzije paketa107*51*24 cm
Skupna dolžina125 cm
Dolžina drsne površine90 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,6 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM850211 Pieskovisko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.