Tobogan z vodometom Funny Toboggan Double Smoby 2 metrski dvojne stene z UV filtrom od 2 leta

Opis izdelka

Tobogan z vodometom Funny Toboggan spada med najmodernejše in najkakovostnejše tobogane priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Otroški tobogan bo otroke razveselil z drsno površino dolžine kar 2 metra. Originalna barvna kombinacija rdeče, modre in rumene barve bo razveselila otroke od 2. leta starosti že na prvi pogled, svoje žive barve pa bo tobogan ohranil tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Robusten tobogan ponuja možnost priklopa vrtne cevi in tako se bo v nekaj trenutkih spremenil na edinstveni vodni tobogan z vodometom, s katerim se bodo otroci zabavali ure in ure.

Tobogan je sestavljen iz kakovostnih stopničk s protizdrsno zaščito, ki bo otrokom omogočila varno plezanje tudi z bosimi in mokrimi nogami. Masivna zelena držala bodo otrokom priskrbela oporo in gotovost, preden se bodo usedli na toboganček in se spustili navzdol. Drsna površina v podobi vala je ergonomska in izjemno udobna. Ena izmed največjih prednosti igrače je vodni tobogan, s katerim se bodo dečki in deklice ohladili med vročimi poletnimi dnevi. Če imate doma bazenček, se lahko otroci spustijo naravnost vanj. Zahvaljujoč tej odlični funkciji se lahko otroci med poletnimi meseci spustijo naravnost v bazenček. 

Otroški tobogan z dvojnimi stenami je izdelan iz prvorazredne plastike z najmodernejšo tehnologijo Blow Molding. Ta tehnologija zagotavlja visoko trdnost in trpežnost konstrukcije, zato tobogan kljubuje tudi slabim vremenskim razmeram. Tobogan ima zaobljene robove, njegova površina pa je izredno prijetna, žametna na dotik. Nosilnost stabilnega tobogana znaša 50 kg, tobogan je izjemno stabilen, rumene stopničke pa so opremljene s širokim podstavkom, da se tobogan ne bi prevrnil na tla. Drsno površino in stopničke povezuje trdna opora, ki zagotavlja maksimalno varnosti. Dimenzije otroškega tobogana merijo 217*88*119 cm, kjer celotna dolžina tobogana znaša 217 cm, višina pa 119 cm.

Tobogan Funny Toboggan Smoby je eden izmed najmodernejših in najkakovostnejših toboganov s pravim francoskim dizajnom. Je prav ustvarjen za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev. Živahne barve na toboganu pri otrocih razvijajo domišljijo in predstavnost. Hkrati pa si dečki in deklice krepijo mišice svojih nog in rok, izboljšujejo koordinacijo in gibalne sposobnosti. Tobogan za otroke lahko uporabljate spomladi, poleti in jeseni in postal bo priljubljen prostor za igranje vaših otrok. 

Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost tobogana za otroke, ki je izdelan po strogih normah in evropskih standardih. Je nosilec certifikata trpežnosti in kakovosti. Francoska znamka Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Vsak otrok rad drsi po toboganu, saj je tobogan ena izmed najbolj priljubljenih vrtnih igrač.

Lastnosti

  • tobogan z možnostjo priklopa na vodo
  • dolžina drsne površine kar 2 metra
  • anti UV filter na površini varuje barve pred bledenjem
  • skupna nosilnost 50 kg
  • trpežna in trdna konstrukcija
  • dvojne stene
  • protizdrsne stopničke
  • zaobljeni robovi, površina žametna na dotik
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost217*88*119 cm
Skupna višina119 cm
Dimenzije paketa190*34*50 cm
Skupna dolžina217 cm
Dolžina drsne površine200 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža11,5 kg / 14,5 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM850212 Pieskovisko sada 2 kusov
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.