Tobogan Toboggan Funny Smoby valovit z vodo dolžina 190 cm zelen od 24 mes

Opis izdelka

Tobogan Smoby Toboggan Funny je eden izmed najkakovostnejših izdelkov na trgu. Drsna površina meri 200 cm, nosilnost tobogana pa znaša 50 kg. Primeren je za dečke in deklice od 2. leta starosti dalje. Zanimivost tobogana Smoby je odprtina za vodo, na katero lahko priključite vrtno cev in po toboganu bo tekla voda kot na vodnem toboganu. Vsi otroci se preprosto radi spuščajo po toboganu in z nakupom tobogana Smoby Toboggan Funny boste imeli na vrtu kar lasten tobogan. Otroci se po njem lahko spustijo tudi neposredno v bazenček. Namestitev tobogana je zelo preprosta, enostavno se zloži in sestavi.

Samoumevnost otroškega tobogana Smoby sta varnost in ergonomska oblika, da bi bilo spuščanje po njem kar se da udobno. Varnost zvišujejo protizdrsni dodatki na stopničkah. Nanj lahko otroci splezajo tudi z bosimi in mokrimi nogicami, ne grozi jim tveganje zdrsa. Gladka okrogla držala na zgornjem delu so še ena lastnost tobogana, kar le še poveča varnost. Uporabna lastnost tobogana je širok podstavek pod stopnicami, ki preprečuje, da bi se tobogan prevrnil na tla. Izjemna lastnost tobogana je poseben UV filter, ki varuje plastiko pred sončnimi žarki. Prav zaradi UV filtra bo vaš tobogan, Toboggan Funny ostal čudovitih in živih barv leta in leta.

Barvna zasnova zelene in rdeče deluje zelo moderno, čudovito se bo podal vsakemu vrtu. Dimenzije otroškega tobogana so  200*224*115 cm. Plastična površina tobogana je prijetna in žametna na dotik. Robovi tobogana so zaobljeni, da bi bili otroci varni. Izdelan je iz čvrstih in trpežnih materialov. Smoby je ugledni francoski proizvajalec, ki se že leta ponaša z izdelavo kakovostnih in originalnih plastičnih igrač. Igrače Smoby izpolnjujejo tudi najstrožje evropske kriterije. Navadni in vodni tobogan v enem je trpežen in izjemno kakovosten, hitro bo postal stalnica vseh poletnih otroških iger. Je eden izmed najpriljubljenejših letnih igrač, dizajnersko se lepo poda na vsako dvorišče in vrt.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost88*224*115 cm
Skupna višina115 cm
Dimenzije paketa195*31*44 cm
Skupna dolžina224 cm
Dolžina drsne površine200 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,50 kg / 12 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.