Opis izdelka

Set otroških igrač, tobogana Toboggan Funny in vedro seta z mlinom bo spremenil vaš vrt na oazo smeha in veselja. Otroci obožujejo spuščanje po toboganu, vedo set pa je odličen dodatek za igre s peskom. Set igrač Smoby je idealen za igro na vrtu, v skoraj vseh letnih časih. Otroci se bodo seta tobogana in vedra kar dvojno razveselili, prav tako kot vaša denarnica. Igrače so ugodne cene. Otroški tobogan Funny je stabilen in primeren za vse otroke od 24. meseca starosti.

Tobogan Toboggan Funny Smoby valovit z vodo dolžina 190 cm zelen od 24 mes

Tobogan z vodometom Funny Toboggan spada med najmodernejše in najkakovostnejše tobogane priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Otroški tobogan bo otroke razveselil z drsno površino dolžine kar 2 metra. Originalna barvna kombinacija rdeče, zelene, sive in bele barve bo otroke od 2. leta starosti navdušila že na prvi pogled, svoje žive barve pa bo ohranil tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Robusten tobogan ponuja možnost priklopa vrtne cevi in tako se bo v nekaj trenutkih spremenil na edinstveni vodni tobogan z vodometom, s katerim se bodo otroci zabavali ure in ure.

Tobogan je sestavljen iz kakovostnih stopničk s protizdrsno zaščito, ki bo otrokom omogočila varno plezanje tudi z bosimi in mokrimi nogami. Masivna zelena držala bodo otrokom priskrbela oporo in gotovost, preden se bodo usedli na toboganček in se spustili navzdol. Drsna površina v podobi vala je ergonomska in izjemno udobna. Ena izmed največjih prednosti igrače je vodni tobogan, s katerim se bodo dečki in deklice ohladili med vročimi poletnimi dnevi. Če imate doma bazenček, se lahko otroci spustijo naravnost vanj.  Nosilnost tobogana znaša kar 50 kg.

Pustolovska steza Adventure Course Smoby 4 deske in 4 oporne točke za razvoj otrokovih gibalnih spretnosti od 24 mes

Pustolovska steza Adventure Course francoskega proizvajalca Smoby bo otrokom od 2. do 6. leta starosti priskrbela priložnost za vajo gibalnih spretnosti, refleksnih gibov, izboljšanje dojemanja prostora in koordinacije celega telesa. Na igriv način bodo otroci ugotavljali, kako pravilno držati ravnotežje, ob tem pa se lahko veselijo različnih težavnostnih stopenj, ki jih ponuja steza s skupno dolžino 3,5 metra in nosilnostjo do 50 kg.

Stezo tvorijo trpežni in trdni plastični elementi, ki je sestavljena iz 4 brvi in 4 opornih točk, ki se lahko poljubno prestavljajo in kombinirajo, zato se otroci z njo niti za trenutek ne bodo dolgočasili. Uporabljali jo bodo v notranjih in zunanjih prostorih, z njo se lahko igrajo celo leto in tekmujejo proti svojim sorojencem in prijateljem. Njena površina je zaščitena z anti UV filtrom, zato bo svoje čudovite barve ohranila tudi po več letih uporabe in izjemno kljubovala vremenskim vplivom. Posamezni elementi so protizdrsni, imajo močne in trpežne stene. Steza za trening je primerna za igro več otrok hkrati, ki bodo preizkusili svojo spretnost pri različnih igrah.

Vedro set maxi Grad Ecoiffier s kanglico in modelčki 6 delov od 18 mes

Écoiffier set za pesek za otroke vsebuje skupaj 6 delov orodja za igranje s peskom. Vedro je rdeče barve, ki s svojo obliko spominja na grad, komplet pa vsebuje še modro sito, zelene grabljice in lopatko, rumeno zalivalko in rdeč modelček v obliki gradu. S pomočjo orodja lahko otroci v pesku ustvarjajo različne kreacije in tako razvijajo svojo domišljijo. Ta set bo s svojo zasnovo vzbudil zanimanje vsakega dečka in deklice. Set za pesek je kompakten in zato ga lahko enostavno prenašate. Otroški set za pesek je primeren za otroke od 18. meseca starosti. Dimenzije seta znašajo 20*18,5*40 cm.

Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost izdelkov, ki so izdelani po evropskih standardih. Znamka Smoby prav tako zagotavlja stilsko zasnovo igrač in moderni francoski dizajn. Če želite za svoje otroke le najboljše, izberite znamko Smoby, ki ima tudi certifikat kakovosti in je preverjena skozi leta svojega obstoja. Gre za izjemno kombinacijo kakovosti in dizajna, ki zagotavlja dolgoročno zabavo za vaše otroke in njihove prijatelje ali sorojence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost224*88*115 cm
Skupna višina115 cm
Dimenzije paketa196*30*45 cm
Skupna dolžina224 cm
Dolžina drsne površine200 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,5 kg / 12,0 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
gift SS2024ECO4540-1 Záhradný rýľ,ECO4540-2 Záhradné hrable,ECO4540-3 Záhradná lopata
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.