Tobogan vodni Frozen XS Slide Smoby 90 cm z možnostjo priklopa na vodo in UV filter od 24 mes

Opis izdelka

Vodni tobogan Frozen XS Slide francoskega proizvajalca Smoby je odličen tobogan, s katerim se bodo zabavali vsi otroci, predvsem pa deklice od 2. leta starosti dalje. Ima trdno ogrodje, njegova drsna površina pa meri 90 cm. Izdelan iz kakovostne in trpežne plastike, ki je žametna na dotik, prav tako pa ima nežne in zaobljene robove. Moder tobogan v motivu animiranega filma Frozen (Ledeno kraljestvo) bo razveselil vse otroke, ki so navdušeni nad princeskama Anno in Elso. Varnost otroškega tobogana zagotavljajo protizdrsne stopničke, zahvaljujoč njegovi višini le 75 cm pa se lahko po njemu spuščajo tudi najmlajši otroci.

Tobogan lahko priključite na vodo, zahvaljujoč čemur se lahko otroci po njem spuščajo kot po vodnem toboganu, to pa jim bo poleg zabave priskrbelo tudi prijetno osvežitev v vročih poletnih dnevih. Mere tobogana znašajo 125*50*75 cm, nosilnost pa 20 kg. Njegove barve so zaščitene z anti UV filtrom, zahvaljujoč čemur je tobogan videti kot nov tudi po daljši uporabi. Zahvaljujoč svojemu pristnemu videzu in svežim barvam bo okrasil vsak vrt in dvorišče ter otrokom pomagal pri njihovem razvoju domišljije in predstavnosti. Tobogan za otroke lahko uporabljate spomladi, poleti in jeseni in postal bo priljubljen prostor za igranje vaših otrok. Lahko se zloži in očisti.

Vrhunski francoski proizvajalec Smoby že več desetletij prinaša otrokom kakovostne plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • s priklopom na vodo se spremeni na vodni tobogan
  • motiv animiranega filma Ledeno kraljestvo
  • dolžina drsne površine 90 cm
  • nosilnost 20 kg
  • primeren od 2. leta starosti
  • anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • iz žametno nežne in trpežne plastike
  • primeren za vsak vrt ali dvorišče
  • kakovostni francoski izdelek
  • idealen za dečke in deklice
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost125*50*75 cm
Skupna višina75 cm
Dolžina drsne površine90 cm
Teža3,6 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.