Tobogan ekološki z vodometom Toboggan XL Slide Green Smoby 230 cm drsna površina iz recikliranega materiala z UV filtrom

Opis izdelka

Ekološki tobogan z vodometom Toboggan XL Slide Green francoskega proizvajalca Smoby bo očaral vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Izjemno trdno in trpežno ogrodje tobogana je stabilno in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg, z drsno površino dolžine do 2,3 metra. Izdelan je iz kakovostne in trpežne plastike, ki je žametna na dotik, prav tako pa ima nežne in zaobljene robove. Varnost otroškega tobogana zagotavljajo masivna držala in protizdrsne stopničke, ki so proizvedeni s tehnologijo Blow Moulding, zahvaljujoč čemur so neverjetno trdne in stabilne. Tobogan lahko priklopite na vodo, zato ga bodo otroci lahko uporabljali kot vodni tobogan, ki jim bo priskrbel hladno osvežitev tudi v vročih poletnih dnevih.

Tobogan je opremljen z udobno ergonomsko drsno površino, ki bo otroke navduševala pri vsakem spustu. Površina je opremljena z UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zahvaljujoč čemur je tobogan videti kot nov tudi po daljši uporabi. Proizveden je v nežnih naravnih barvah, ki se popolnoma podajo na vsak vrt in dvorišče in otrokom pomagajo pri razvoju njihove domišljije in ustvarjalnosti. Tobogan je proizveden na ekološki način, za izdelavo je bilo uporabljenih do 70 % recikliranega materiala, kar je pomembno prispevalo k varovanju okolja.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že več desetletij prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Lastnosti

  • ekološki tobogan (pri proizvodnji se je uporabilo 70% recikliranega materiala)
  • s priklopom na vodo se spremeni na vodni tobogan (vrtna cev ni del paketa)
  • dolžina drsne površine 230 cm
  • max. nosilnost 50 kg
  • primerno za otroke od 3. leta
  • UV filter varuje barve pred bledenjem
  • žive barve, ki spodbujajo otroško domišljijo
  • iz žametno nežne in trpežne plastike
  • primeren za vsak vrt ali dvorišče
  • kakovostni francoski izdelek
Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost237*112*142 cm
Skupna višina142 cm
Dimenzije paketa187*33*60 cm
Dolžina drsne površine230 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.