Toaster Tefal Toaster Express Smoby z dvema kruhkoma in mehanizmom sivo-olivno zeleni

Opis izdelka

Toaster z 2 kruhkoma Tefal Toaster Express francoskega proizvajalca Smoby je lahko edinstveno darilo za vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo kuharje. Toaster v elegantni temno sivi barvi z olivno zelenimi detajli bo otroke zabaval pri igri v kuhinji. Opekač je opremljen s priročnim mehanizmom, ki poskrbi, da kruhki po pritisku na gumb skočijo ven kot pri pravem toasterju. Mešalnik je proizveden iz kakovostne umetne mase, za boljši oprijem je ergonomsko oblikovan. Ob strani je logotip znamke mini Tefal.

Mere otroškega toasterja znašajo 15*6*8 cm. Otroci ga bodo uporabljali ob vsakodnevni igri v kuhinji ali pa se z njim samostojno igrali. Pri igri kuharjev bodo otroci ugotavljali, kako različni aparati in pripomočki delujejo in se tako približevali svetu odraslih. Na igriv način bodo razvijali svoje logično mišljenje, trenirali fino motoriko in pomagali svojim staršem v kuhinji. Pri igri s prijatelji in sorojenci si prav tako izboljšujejo spretnosti izražanja, se hitreje socializirajo in ustvarjajo socialne vezi

Francoski proizvajalec Smoby že več desetletij prinaša otrokom vrhunske plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo originalni videz in francosko kakovost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost15*6*8 cm
Skupna višina8 cm
MehanskoDa
Teža113 g
Opombabez batérie
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.