Toaster s kavomatom Tefal Smoby z dvema skodelicama in žličkami

Opis izdelka

Toaster s kavomatom Tefal, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za vse male kuharje in kuharice od 3. leta starosti. Set za zajtrk vsebuje replike pravih aparatov Tefal, zahvaljujoč čemur bodo otroci lahko uživali v pristni igri. V opekač za toaste vstavite 2 toasta in po nekaj sekundah bosta sama skočila ven. V posodo za kavo lahko otroci nalijejo vodo, pritisnejo tipko in opazujejo, kako voda teče v drugo posodico. Na voljo imajo tudi 2 skodelici z žličkami. Kuhinjski aparati mini Tefal spodbujajo domišljijo in ustvarjalnost, otroci se bodo z njihovo pomočjo naučili pravilne priprave pogrinjkov. 

Kuhinjski set je primeren dodatek tudi za otroške otroške kuhinjice in trgovinice. Otroci bodo zahvaljujoč setu razvijali svojo fino motoriko, spoznavali nove aparate in ugotavljali, kako se uporabljajo. Pri igri kuharjev se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost lastnih dejanj. Prav tako si bodo izboljševali logično mišljenje, spomin in koncentracijo. Toaster s kavomatom in dodatki je zasnovan v pestrih barvah iz prvorazredne umetne mase, ki je žametna na dotik.

Francoski Smoby že leta in leta prinaša otrokom najkakovostnejše plastične igrače. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Dimenzije paketa39*10*27 cm
Teža0,78 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.