Toaster s kavnim avtomatom in opekačem za vaflje 100% Chef Écoiffier pikasti s 33 dodatki od 12 mes

Opis izdelka

Toaster s kavnim avtomatom in opekačem za vaflje 100% Chef francoskega proizvajalca Écoiffier je skupaj z bogatim setom dodatkov popolno darilo za otroke od 18. meseca starosti, ki se radi igrajo s kuhinjicami. Poleg toasterja, kavnega avtomata in opekača boste v tem setu našli tudi žličke, vilice, nožke, kozarčke, vaflje v obliki srčka, opečence, kozarčke in mnogo drugih dodatkov, ki ne smejo manjkati med opremo malega kuharskega mojstra. V paketu je skupaj kar 33 dodatkov. Zahvaljujoč zabavnim barvam in realistični zasnovi, ta igrača za male kuharje spodbuja otroško fantazijo in prav tako ustvarjalnost, saj si lahko otrok izmišlja različne recepte in načine priprave pogrinjkov zase ali pa svoje najbližje.

Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Rastejo ne le fizično, ampak se razvijajo tudi mentalno. S pomočjo otroškega seta za kuhinjo se razvijajo tudi drobna motorika in gibalne sposobnosti otrok. To je idealno darilo za vaše otroke, ki si radi izmišljujejo in ustvarjajo nove stvari. Raznolike barve, zelena in rdeča z belimi pikami na setu 100% Chef bodo zagotovile, da bo komplet odličen dodatek za vsako otroško sobo.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier, z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost22*14*14 cm
EmbalažaDa
Teža1,2 kg
Barvačervená
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna