Toaletne potrebščine za dojenčka Hanging Toiletry Pouch Beaba Night Blue v torbici za obešanje z 9 dodatki modre od 0 mes

Opis izdelka

Toaletne potrebščine za dojenčka Beaba v priročni viseči torbici predstavljajo osnovno toaletno opremo za dojenčka, ki ne sme manjkati v nobenem modernem domu. Ta popolnoma opremljena toaletna torbica vsebuje 9 pripomočkov, ki ne smejo manjkati med nobeno opremo mamic, lahko pa jih uporabljate že od otrokovega rojstva dalje. V modri torbici, ki jo lahko priročno zložite in obesite kamorkoli, najdete termometer za v banjo, digitalni termometer, škarjice in ščipalec za nohtke, krtačo za lase, silikonsko grizalo, nežno krtačno za masiranje dlesni, nosni aspirator in nežno pilico. Ta multifunkcijska toaletna torbica se preprosto zapira na eno zadrgo, v njeni notranjosti pa boste našli 2 zadrgi in elastike, zahvaljujoč katerim bodo pripomočki zmeraj vsi na svojem mestu. Viseča toaletna torbica je prav ustvarjena za potovanja, uporabljali pa jo boste tudi doma v kopalnici, kjer ne bo zavzemala skoraj nobenega prostora. Zahvaljujoč priročnemu držalu jo lahko obesite v kopalnico na steno in tako bodo vse toaletne potrebščine za dojenčka vedno pri roki.

Prestižna znamka Beaba prihaja iz Francije in že od leta 1989 poenostavlja življenja staršem z majhnimi otroki. Proizvajalci in oblikovalci znamke Beaba posvečajo veliko pozornost visokokakovostnim materialom, zahvaljujoč čemur izdelki te znamke izpolnjujejo kriterije najvišje kakovosti. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel številne nagrada strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enako zadovoljstvo priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Lastnosti

  • viseča toaletna torbica
  • s priročnim držalom
  • skupno vsebuje 9 pripomočkov
  • primerna za potovanja
  • kakovostni francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost20*6,5*18 cm
Dimenzije paketa20*8*22,5 cm
Teža290 g
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.