Toaletna voda za najmlajše Dragée Maxi Fluffy Set Kaloo Scented Water 100 ml beli medved od 3 mes

Opis izdelka

Toaletna voda Dragée Maxi Fluffy Set, francoskega proizvajalca Kaloo je odličen dodatek za nego dojenčkov že od njihovega 3. meseca starosti dalje. Dišeča toaletna voda brez dodanega alkohola je klinično testirana, z ozirom na maksimalno varnost in zaščito otrok. Uporablja se za odišavljenje otrok, njihovih oblačil in sobice. Očarljiva steklenička s plišastim pokrovčkom v obliki medvedkove glave z belo kapico je primerna tudi kot prikupen okrasek, ki bo popestril vsak prostor. Vsebina stekleničke znaša 100 ml. Del paketa je tudi bel medvedek iz nežnih mikrovlaken, primeren za občutljivo otroško kožo. Elegantni set prihaja v darilni embalaži, ki je okrašena s čudovitim trakcem, zato je vodica primerno darilno za vsako priložnost.

Starši bodo skupaj z otroki navdušeni nad lahkotnim vonjem po mandljih in vanilji, ki bo odlično odišavil okolico. Izjemni set toaletne vode in medvedka bo ustvaril dišeče, pa tudi prijetno vzdušje, polno veselja in zabave. Dojenčki se bodo igrali in zaspali skupaj s debelušnim medvedkom, ki bo postal njihov neločljiv družabnik, ki v sebi združuje nežnost in popolno lahkotnost. Set toaletne vode za dojenček in belega medvedka izpolnjuje najvišje kriterije kakovosti in standarde, vsaka igrača in dodatek Kaloo so testirani. Steklenička s toaletno vodo je proizvedena iz kakovostnega stekla.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih igrač in dodatkov edinstvenega dizajna za najmlajše otroke. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa14*14*17 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Prostornina L100 ml
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.