Toaletna voda za najmlajše Scented Water Kaloo Blue 50 ml modri medvedek od 3 mes

Opis izdelka

Toaletna voda Scented Water, francoskega proizvajalca Kaloo predstavlja izjemno darilo za vse dojenčke že od 3. meseca starosti dalje. Dišeča toaletna voda brez dodanega alkohola je klinično testirana, z ozirom na maksimalno varnost in zaščito otrok. Uporablja se za odišavljenje otrok, njihovih oblačil in sobice. Očarljiva steklenička s plišastim pokrovčkom v podobi medvedka je primerna tudi kot dekorativni dodatek, s pomočjo katerega boste lahko pripovedovali zgodbe o gozdnih živalih. Vsebina stekleničke znaša 50 ml in je zapakirana v čudoviti škatlici, s katero boste navdušili svoje najdražje ob vsaki priložnosti.

Starši bodo skupaj z otroki navdušeni nad lahkotnim vonjem po bergamotu, ki bo odlično odišavil okolico. Odlična toaletna vodica bo ustvarila dišeče, pa tudi prijetno vzdušje, polno veselja in zabave. Originalna toaletna vodica izpolnjuje najvišje kriterije kakovosti in standarde, primerna je že za najmlajše otroke. Pokrovček v obliki plišastega medvedka je prijetno mehak in nežen za otroško kožo. Okrogla steklenička s toaletno vodo je proizvedena iz kakovostnega stekla. 

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih igrač in dodatkov edinstvenega dizajna za najmlajše otroke. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa6*6*10 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Prostornina L50 ml
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.